ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Αν και δεν το συνηθίζει ο Νίκας! -Έκανε εξαίρεση για τον Γκιώνη και μίλησε με τα καλύτερα!!! -Τι ανέφερε προσωπικά για τον δήμαρχο…

Η καλύτερη διαφήμιση για έναν δήμαρχο, όταν ακόμα και τώρα που τελείωσαν οι εκλογές, ένας απερχόμενος περιφερειάρχης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο και τον τρόπο που διοικεί τον δήμο του!

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι αυτά που ανέφερε ο Π. Νίκας για τον δήμαρχο Λουτρακίου- Π-ΑΓ.Θ Γ.Γκιώνη!!!

Και πολύ περισσότερο όταν ο Νίκας είναι γνωστό ότι δεν κάνει εύκολα θετικά σχόλια για κάποιον αν δεν το αξίζει πραγματικά!

Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα όπου και παραδόθηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα το ολοκληρωμένο έργο αναβάθμισης της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στους Αγίους Θεοδώρους.

Το εν λόγω έργο, προϋπολογισμού 879.999,72 ευρώ, υλοποίησε η Περιφέρεια μέσω προγραμματικής σύμβασης που είχε υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης – Αποχέτευσης Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

Στο πλαίσιο της εν λόγω προγραμματικής σύμβασης έγινε η προμήθεια και η εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού με σκοπό την αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων.

Π. Νίκας για Γ.Γκιώνη: “Δεν λέει ψέματα, δεν λέει υπερβολές, αγαπάει τον τόπο του, είναι πρακτικός και λύνει προβλήματα”

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Π. Νίκας ανέφερε για τον δήμαρχο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Γ. Γκιώνη: “Πρόκειται για έναν δήμαρχο ο οποίος αγαπά την αυτοδιοίκηση, αγαπάει τον τόπο του, δεν λέει ψέματα, είναι πρακτικός και λύνει προβλήματα.

Στα 4 χρόνια που είμαι περιφερειάρχης αντιλήφθηκα αμέσως ότι έχω να συνεννοηθώ με έναν άνθρωπο ο οποίος κοιτάει το δημόσιο συμφέρον, κοιτάει τον τόπο του, δεν λέει υπερβολές και τον νοιάζει μόνο η προσφορά.

Έτσι λοιπόν συνεργαστήκαμε με μία σειρά από έργα πολύ σημαντικά, σώσαμε μαζί το μέτωπο του Λουτρακίου, προχωρήσαμε τον ΔΙΟΛΚΟ…. αλλά το πιο σημαντικό έργο είναι αυτό (το σημερινό) και ας κάνει μόνο 900.000 ευρώ. Αποδεικνύει ότι με λίγα χρήματα αν κάνουμε τις σωστές επιλογές μπορεί να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη ενός τόπου. Το έργο αυτό θα βοηθήσει αναπτυξιακά την περιοχή γιατί χωρίς βιολογικό καθαρισμό σε μία παραθαλάσσια περιοχή δεν μπορούμε να στοχεύουμε ούτε στην προβολή της ούτε στην τουριστική της ανάπτυξη”

-Στη συνέχεια ο δήμαρχος Γ. Γκιώνης παίρνοντας το λόγο ανέφερε: “Είναι μεγάλη τιμή ο περιφερειάρχης να μιλάει για μένα με αυτά τα λόγια”.

-Με τον περιφερειάρχη να παίρνει ξανά το λόγο και να λέει: “Δεν μιλάω για όλους έτσι”

Με τον Γκιώνη στη συνέχεια να αναφέρει: “Το γνωρίζω ότι ο περιφερειάρχης δεν μιλάει εύκολα έτσι για το λόγο αυτό είναι τιμή για μένα αυτά που είπε. Είχαμε από την πρώτη στιγμή πολύ καλή συνεργασία. Μας έλυσε τεράστια προβλήματα. Όπως ένα τεράστιο πρόβλημα είναι αυτό, το σημερινό. 20 σχεδόν χρόνια ένα πεθαμένο έργο…”

Τέλος ο Γ. Γκιώνης μεταξύ άλλων απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αντιπεριφερειάρχες που είχε πολύ καλή συνεργασία τα 4 χρόνια, στον Σωτήρη Μουρίκη που ήταν μαζί στην Αναπτυξιακή καθώς και σε όλη τη δημοτική του ομάδα…

Κ.Ν