ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Ασφαλτοστρώσεις οδών προς γεωργικές εκμεταλλεύσεις…

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Υπογράφηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου από τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Απόφαση Ένταξης του έργου «Βελτίωση γεωμετρικών χαρακτηριστικών και ασφαλτοστρώσεις οδών προς γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων», προϋπολογισμού 499.720,00 ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου επιδιώκεται η βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών τμήματος αγροτικής οδού, στην περιοχή Παναγίτσα – Φλάμπουρο της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, μήκους 1.081,00 μέτρων.

Το έργο αφορά στη βελτίωση της υφιστάμενης αγροτικής οδού και προβλέπεται: κατασκευή μικρών τεχνικών έργων (οχετοί απορροής ομβρίων υδάτων, τοιχία αντιστήριξης κ.ά.), εργασίες διαμόρφωσης του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος της -θα εφαρμοστεί διατομή με οδόστρωμα πλάτους 5,50μ., ερείσματα πλάτους 0,50μ. εκατέρωθεν του οδοστρώματος και τριγωνική χωμάτινη τάφρο στις θέσεις των ορυγμάτων-.

Η χρηματοδότηση του έργου είναι από το “Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020…”.