ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: …Αυτό να το προσέξουν και η Πρωτοπαππά και ο Κοντός!

Τα “βρόντηξε” πρόσφατα από την παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά στο δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κοντός.

Σε επιστολή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

Κάθε φορά που ασχολούμαι ενεργά με τα δημοτικά πράγματα του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας, έχω την αφελή αίσθηση να πιστεύω σε ανθρώπους και σε ιδέες, για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μου.

Προσωπικά συμμετείχα στον συνδυασμό με “Δύναμη Δημιουργίας”, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά δεν θα διαψευστώ και δεν θα πικραθώ όπως τις προηγούμενες. Οταν έκανα το λάθος να πω τα πράγματα με το όνομα τους, πιστός στα όσα προεκλογικά βροντοφώναζε και η επικεφαλής…ζητήθηκε επι πίνακι η δική μου κεφαλή…!

Επειδή την επικεφαλής της παράταξης μου και κάποια στελέχη της την ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος και οι νέες κομματικές συμμαχίες τους, δηλώνω ότι πλέον είμαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ δημοτικός σύμβουλος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος
Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων…”

ΣΣ. Το ότι ο Γ. Κοντός όσες φορές πάει να ασχοληθεί με τα κοινά …την πατάει αυτό να το προσέξει! Τώρα τι φταίει πρέπει να το ψάξει ο ίδιος! …Φταίει ο ίδιος, …φταίνε τα άτομα που εμπιστεύεται, …φταίει κάτι άλλο;

Σε ότι αφορά τη Μ. Πρωτοπαππά. …Όλα τα είχε, οι παραιτήσεις των συνεργατών της λείπουν!

Θεωρούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν δείχνει ο συνδυασμός της Πρωτοπαππά ότι μπορεί να ασκήσει την αντιπολίτευση που χρειάζεται στη δημοτική αρχή του Γ. Γκιώνη η οποία κάνει αρκετά λάθη!

Κ.Ν