ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Δεν μάσησε τα λόγια του ο Γκιώνης: «Έχει ευθύνη η κυβέρνηση-Το έργο θα μπορούσε να είχε τελειώσει»

Μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη της απένταξης των αντιπλημμυρικών έργων στο δήμο Λουτρακίου- Π-ΑΓ.Θ, ο δήμαρχος της περιοχής Γ. Γκιώνης (ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του έχουν τρέξει πολύ για το συγκεκριμένο έργο) σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Είμαι προβληματισμένος από αυτή την εξέλιξηΤο έργο δυστυχώς μας το κόψανε ενώ είναι δημοπρατημένο. Έχει ευθύνη η κυβέρνηση. Εμείς κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για το έργο αυτό. Δυστυχώς το κόψανε. Το 94 είχε πνιγεί άνθρωπος σε ένα από τα ποτάμια αυτά. Η δυσάρεστη εξέλιξη είναι καθαρά θέμα κυβέρνησης καθώς όπως λένε δεν μπορεί να τελειώσει το έργο μέχρι το τέλος του 2025. Θεωρώ ότι αυτό το πράγμα είναι τραβηγμένο για μένα. Το έργο θα μπορούσε να είχε τελειώσει και ακόμα πιο πριν...”

…Τι άλλο να πει ο δήμαρχος για κάτι το οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται απόλυτα! Αλλά οι εκλογές τελείωσαν και η κυβέρνηση του Μητσοτάκη μάλλον πήρε πίσω τις υποσχέσεις που έδωσε.

…Ας καθίσουν τώρα οι τρεις Κορίνθιοι βουλευτές της κυβέρνησης να “χειροκροτήσουν” το εν λόγω υπουργείο και πολύ περισσότερο ο Ν. Ταγαράς ο οποίος είναι πιο εκτεθειμένος για τις δηλώσεις που έκανε πριν από ένα περίπου χρόνο! Και το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι ο Ταγαράς ενώ έχει βουίξει ο τόπος εξακολουθεί να μην βγάζει μία ανακοίνωση, τουλάχιστον μέχρι τώρα! …Εύγε στον Κορίνθιο υφυπουργό! 

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ: Πολύ προβληματισμένος δηλώνει ο Γκιώνης! -…Εκτεθειμένος ο Ταγαράς που δήλωνε ικανοποιημένος! 

Κ.Ν