ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: …Μάλλον ξέχασε! -Η Μ. Πρωτοπαππά λέει με νέα ανακοίνωση ότι ο αγώνας μόλις άρχισε, ότι δεν αντιπαρατέθηκαν σε πρόσωπα και δεν συκοφάντησαν!

Η Μ. Πρωτοπαππά λέει (μετά και το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής) και τη μεγάλη ήττα που γνώρισε για ακόμα μία φορά από τον δήμαρχο Γ. Γκιώνη ότι ο αγώνας μόλις άρχισε, ότι δεν αντιπαρατέθηκαν σε πρόσωπα και δεν συκοφάντησαν!

Το ότι όμως έφτασε στο σημείο να επιτεθεί με απίστευτους χαρακτηρισμούς στον δήμαρχο …το ξέχασε …ή δεν το θεωρεί σοβαρό; (δείτε εδώ πως “την έβαλε στη θέση της” με μία απάντηση ο δήμαρχος).

Δεν θα αναφερθούμε στα υπόλοιπα για την χαμένη ψήφο των πολιτών (δείτε εδώ) …κτλ!

Κατα τα άλλα καλή συνέχεια στην Μ. Πρωτοπαππά στον αγώνα που λέει ότι …τώρα ξεκινάει!

Από την υποψήφια δήμαρχο Λουτρακίου- Π-ΑΓ.Θ, Μ. Πρωτοπαππά αναφέρεται:

«Αγαπητές-Αγαπητοί

Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές

Βγήκαμε όλοι από την εκλογική μάχη υπερήφανοι για τον αγώνα μας, μακριά από κάθε είδους εξαρτήσεις, με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να προδώσουμε τις αξίες μας και χωρίς να αμαυρώσουμε στο ελάχιστο την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνειά μας.

Δώσαμε έναν αγώνα με μοναδικό σκοπό την σωτηρία του δήμου, με την θέληση να επουλώσουμε τις πληγές του παρελθόντος και να οδηγήσουμε τον δήμο στον δύσκολο δρόμο της ανόρθωσης και της προόδου.

Δεν αντιπαρατεθήκαμε σε πρόσωπα, δεν συκοφαντήσαμε και δεν επιχειρήσαμε να σπιλώσουμε υπολήψεις.

Δεν κινηθήκαμε στο κρυφτούλι των παρασκηνίων, ούτε επιτρέψαμε σε μηχανισμούς δυσφήμισης να μας παρασύρουν στο σκανδαλοθηρικό λυκόφως του περιθωρίου, αλλά πιστοί στις αξίες μας μείναμε ακλόνητοι στην καθαρότητα του προσκηνίου και της δημοσιότητας.

Δεν θελήσαμε, κρυβόμενοι πίσω από το δάχτυλό μας, να ζητήσουμε την συνδρομή κομματικών ή άλλων μηχανισμών στον αγώνα μας, γιατί θεωρούμε τους δημότες πολίτες ελεύθερους, που έχουν δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να συμμετέχουν ενεργά στην διαμόρφωση της πολιτικής του δήμου και να μη μεταβάλλονται σε αποδέκτες και εκτελεστές αποφάσεων για τη ζωή και το μέλλον τους, που έχουν ληφθεί από εξουσιαστές της θελήσεώς τους.

Γιατί πιστεύουμε, ότι οι εκπρόσωποι στον δήμο είναι ο καθρέπτης της τοπικής κοινωνίας και της ποιότητας του πολιτισμού της.

Οι παλαιότεροι από εσάς γνωρίζουν καλά και οι νέοι πρέπει να ξέρουν ότι είμαστε αντιμέτωποι με την βαριά απειλή προβλημάτων, που το πλήθος και το μέγεθός τους δεν αμφισβητείται από κανένα και που ζητούν άμεση επίλυση.

‘Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η κατάσταση στα δημοτικά πράγματα είναι όχι απλώς δύσκολη αλλά σχεδόν απελπιστική και οι προοπτικές δυσοίωνες. Η ακολουθούμενη μέχρι τώρα πολιτική της στρουθοκαμήλου δεν έλυσε και δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα.

Όμως, αυτός είναι ο τόπος μας και τον πονάμε.

Δεν μπορούμε να παίζουμε πλέον με την τύχη αυτού του δήμου.

Αφού σας εκφράσω τις άπειρες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου για τον αγώνα που δώσατε και μας έκανε όλους, με πρώτη εμένα, υπερήφανους,

Σας καλώ με την ίδια αξιοπρέπεια και σεβασμό στον δημότη, αλλά και με μαχητικότητα και αποφασιστικότητα να κρατήσετε όρθιο το αγέρωχο ανάστημα σας και να μη πάψετε να είστε συνειδητοί, ενεργοί και υπεύθυνοι δημότες, με ανυπότακτη και κριτική σκέψη. Πράγμα που είναι πολύ πιο δύσκολο από την συμμετοχή σε μια θεαματική προεκλογική συγκέντρωση και πιο σύνθετο από την ένταξη των δημοτών σε οπαδούς και αντιπάλους.

Γιατί ο αγώνας για την Αυτοδιοίκηση και το μέλλον του τόπου μας δεν τέλειωσε το βράδυ των εκλογών.

Μόλις τότε άρχισε.

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ»

Κ.Ν