ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Μ. Πρωτοπαππά: “Να κηρυχθεί αύριο κιόλας η δημοτική ενότητα Αγ. Θεοδώρων σε έκτακτη ανάγκη”

Από την υποψήφια δήμαρχο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Μ. Πρωτοπαππά αναφέρεται:

“Η δημοτική αρχή του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, έκλεισε ερμητικά τα αυτιά της στις επισημάνσεις μας τα τελευταία χρόνια, για το πρόβλημα του νερού, το οποίο οι πάντες έβλεπαν να έρχεται.

Κάθε φορά που στο δημοτικό συμβούλιο ανοίγαμε θέμα νερού, ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του, απαξίωναν και εμάς και την έλλειψη νερού.

Αδιαφόρησαν πλήρως, όπως συνήθως συμβαίνει και καθησύχαζαν, τους πολίτες, ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα, κάνοντας μόνο μικροπολιτική.

Απαξίωσαν πλήρως τον κίνδυνο , με αποτέλεσμα να μην κάνουν κανένα έργο που θα έλυνε το πρόβλημα, να μην κάνουν καμία ενέργεια για να εξασφαλίσουν νερό σε όλο τον δήμο.!

Είμαστε ακόμα στις αρχές του καλοκαιριού και λίγο πριν ξεκινήσουν οι υψηλες θερμοκρασίες και οι Άγιοι Θεόδωροι είναι ήδη χωρίς νερό!

Η κατάσταση εξελίσσεται δραματικά και οι συμπολίτες μας στους Αγίους Θεοδώρους, θα ζήσουν εφιαλτικές στιγμές, λόγω της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής.

Η μόνο λύση πλέον είναι η άμεση κήρυξη της δημοτικής ενότητας των Αγίων Θεοδώρων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

Καλούμε τον δήμαρχο έστω και την ύστατη στιγμή να κάνει το καθήκον του και να ζητήσει από την κυβέρνηση, να κηρύξει την δημοτική ενότητα σε Έκτακτη ανάγκη για να σωθεί ότι ακόμα μπορεί να σωθεί.

Πόσο ακόμα θα σφυρίζουν αδιάφοροι ενώ οι Άγιοι Θεόδωροι ξεραίνονται;

Δεν υπάρχει ούτε μία ώρα για χάσιμο.

Να κηρυχθεί αύριο κιόλας η δημοτική ενότητα Αγίων Θεοδώρων σε έκτακτη ανάγκη.

Είναι δέσμευση για την Δύναμη Δημιουργίας, η οριστική λύση για την υδροδότηση των Αγίων Θεοδώρων. Έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για το νερό.

𝚳𝚨𝚸𝚰𝚨 𝚷𝚸𝛀𝚻𝚶𝚷𝚨𝚷𝚷𝚨

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”