ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Ξεχώρισε και σε αυτό ο Γ. Γκιώνης -Προεκλογική εκστρατεία με σεβασμό στο περιβάλλον!

Αν ακολουθούσαν και άλλοι δήμαρχοι σε όλη τη χώρα το παράδειγμα του δημάρχου Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ, Γ.Γκιώνη σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα σε ότι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος. Άλλοι δήμαρχοι και υποψήφιοι θεωρούν σκόπιμο προεκλογικά να γεμίζουν τον τόπο με προεκλογικά φυλλάδια. Αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση με τον Γ. Γκιώνη ο οποίος έκανε πάλι τη διαφορά!

Από το συνδυασμό του δημάρχου Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Γ.Γκιώνη αναφέρεται:

«Με προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος, από την αρχή της προεκλογικής μας εκστρατείας, αποφασίσαμε να σπαταλήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο χαρτί ως προεκλογικό διαφημιστικό υλικό.

Ο απολογισμός του έργου μας, οι υποψήφιοι σύμβουλοι και το πρόγραμμα δράσης μας για την πενταετία 2024 – 2028 βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της παράταξης «Παρέμβαση Πολιτών». Επιλογή μας ήταν να προχωρήσουμε σε εκτύπωση ενός φυλλαδίου για να σας παρουσιάσουμε τους υποψηφίους μας, τη νέα, δυναμική ομάδα ανθρώπων που κοσμεί το ψηφοδέλτιο μας.

Τις τελευταίες ημέρες, σεβόμενοι τους συμπολίτες μας που δεν είναι εξοικειωμένοι με την ηλεκτρονική επικοινωνία, αποφασίσαμε να τυπώσουμε έναν περιορισμένο αριθμό φυλλαδίων που αφορούν στον σχεδιασμό μας για τον Δήμο του 2030, τα οποία διαθέτουμε μόνο χέρι με χέρι σε όποιον θέλει να τα διαβάσει.

Δεν τα ρίχνουμε στο δρόμο ούτε τα τοποθετούμε στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων. Θέλουμε ψηφοφόρους που στηρίζουν την προσπάθεια όλων μας να κρατήσουμε τον Δήμο μας, τις πόλεις μας και τις γειτονιές μας καθαρές».

Κ.Ν