ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: …Τι ακριβώς θέλει να κάνει ο πρώην αντιδήμαρχος;

Ακούγεται ότι ο πρώην αντιδήμαρχος με τον συνδυασμό του Γ. Γκιώνη,  Κ. Παντελέου, είναι πολύ κοντά στο …να τα βρει με την υποψήφια δήμαρχο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ, Μ. Πρωτοπαππά!

Αν αληθεύει αυτή η φήμη αναρωτιόμαστε κατά πόσο …τα μέτρησε καλά ο Κ. Παντελέου!

Για υπενθύμιση:

-Ο Κ. Παντελέου ήταν σχεδόν τρία χρόνια αντιδήμαρχος στην προηγούμενη θητεία του Γ. Γκιώνη!

-Σε αυτή τη θητεία του Γκιώνη ήταν γεμάτα τρία χρόνια αντιδήμαρχος.

-Ξαφνικά ο Κ. Παντελέου πριν τελειώσει ο προηγούμενος χρόνος άφησε τη θέση του αντιδημάρχου αλλά παρέμεινε στο συνδυασμό του δημάρχου!!!

-Και τώρα ακούγεται ότι σκέφτεται να στηρίξει την Μ. Πρωτοπαππά!

Είναι απορίας άξιο πως ο  Κ. Παντελέου θα εξηγήσει στους ψηφοφόρους του ότι “παράτησε” τη θέση του αντιδημάρχου περίπου ένα χρόνο μέχρι τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές!!! Και τώρα θα στηρίξει άλλον συνδυασμό; Ακόμα χειρότερα αν θα είναι και υποψήφιος στον άλλο συνδυασμό, κόντρα στη δημοτική αρχή που εξελέγη!!!

Παρόμοιες ενέργειες έχουν κάνει και άλλοι πρώην στενοί συνεργάτες δημάρχων στην Κορινθία και τελικά πολιτικά «κάηκαν»! Τι επιδιώκει τώρα ο Κ. Παντελέου… και παίζει με τη φωτιά;

Κατέχει σημαντική θέση που του έδωσε ο δήμαρχος και την αφήνει μόλις λίγους μήνες πριν τις  εκλογές για να ετοιμάσει το έδαφος και να στηρίξει άλλο συνδυασμό;

Γιατί δεν έφυγε πιο πριν; Τι θα σκεφτεί να πει σε όσους τον στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές; Απορίας άξιο…

ΣΣ. Από το συνδυασμό του Γ. Γκιώνη ακούγεται ότι  κάθε άλλο παρα προβληματισμένοι δείχνουν για την στάση αυτή του Κ. Παντελέου …και έχουν λάβει τα μέτρα τους εδώ και αρκετές μέρες!

Κ.Ν