ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Σε ένα βράδυ “χτύπησαν” πρακτορείο ΟΠΑΠ και το μανάβικο του Βλάσση- Πόσα χρήματα πήραν -Ποιος συνελήφθη- Άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του ΑΤ Λουτρακίου…

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr ένας 19χρονος Αλβανός μαζί με συνεργό του σε ένα βράδυ έκαναν δύο διαρρήξεις μέσα στο Λουτράκι.

Η πρώτη κλοπή έγινε στο μανάβικο του Βλάσση επι της Εθνικής Αντίστασης, όπου και αφαίρεσαν περίπου 300 ευρώ.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν και άλλη κλοπή σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, κοντά στον Ι. Ναό της Παναγίας Γιάτρισσας, όπου και αφαίρεσαν 990 ευρώ.

Με το που χτύπησε ο συναγερμός στο πρακτορείο οι αστυνομικοί του Λουτρακίου έσπευσαν άμεσα και κυνήγησαν τους δράστες με αποτέλεσμα να πιάσουν τον 19χρονο Αλβανό. Βρέθηκε μεγάλο μέρος των χρημάτων στην κατοχή του.

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: “Συνελήφθη, την Τετάρτη το πρωί, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 19χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν πρακτορείο «Ο.Π.Α.Π.» και αφαίρεσαν χρήματα.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, την ίδια μέρα είχαν διαπράξει ακόμη -1- περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, όπου είχαν αφαιρέσει χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε”.

ΣΣ. Αυτό που έχει σημασία είναι το εξής: Συνελήφθη άμεσα ο 19χρονος Αλβανός. Αναζητείται ο συνεργός του αλλά οι αστυνομικοί φαίνεται να είναι κοντά στη σύλληψή του.

Η υπόθεση βγήκε γρήγορα λόγω της γρήγορης επέμβασης των αστυνομικών του Λουτρακίου. Αυτά πρέπει να είναι τα αντανακλαστικά των αστυνομικών σε τέτοιες περιπτώσεις. Η παραμικρή καθυστέρηση …κοστίζει!

Κ.Ν