ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Συνελήφθησαν οι νεαροί που είχαν ρημάξει στις κλοπές τους ιδιοκτήτες δικύκλων! -Πόσα μηχανάκια βρέθηκαν πως και που… -Επιτυχία των αστυνομικών του ΑΤ Λουτρακίου (φωτο)

Σημαντική επιτυχία των αστυνομικών του ΑΤ Λουτρακίου καθώς συνέλαβαν τους νεαρούς που έκλεβαν τα μηχανάκια στο Λουτράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr οι δράστες είναι Έλληνες μέχρι 19 ετών εκ των οποίων οι δύο από το Λουτράκι και ο άλλος από την Κόρινθο.

Τα μηχανάκια βρέθηκαν κυρίως σε εγκαταλελειμμένα κτίρια που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, άλλα κανονικά και άλλα διαλυμένα (ως ανταλλακτικά). Πρόκειται για μία σοβαρή υπόθεση που έφεραν εις πέρας με επιτυχία οι αστυνομικοί του Λουτρακίου

Βρέθηκαν τα 5 μηχανάκια

Από την αστυνομία αναφέρεται: «Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δέκα περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών στο Λουτράκι.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τρία άτομα, ηλικίας 18, 19 ετών και ανήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, αξιοποιώντας κατάλληλα συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2023 έως και την 20.1.2024, στο Λουτράκι, είχαν διαπράξει συνολικά 10 περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών, εκ των οποίων οι 5 ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα δίκυκλων μοτοσυκλετών, καθώς και το πλαίσιο ενός εκ των αφαιρεθέντων δίκυκλων μοτοποδηλάτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου».

Κ.Ν