ΛΟΥΤΡΑΚΙ: (12:45): Αναζωπύρωση της φωτιάς -Που κινείται αυτή τη στιγμή- Ποιοι κάτοικοι έχουν ειδοποιηθεί να είναι σε επιφυλακή! -Τι αναφέρουν στην korinthiannews.gr ο δήμαρχος Λουτρακίου και η πυροσβεστική -Γ. Γκιώνης: “100 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της πόλης μας”

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr αυτή τη στιγμή (12:45) με τον δήμαρχο Λουτρακίου- Π-ΑΓ.Θ, ο Γ. Γκιώνης ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Πάλι αυτή τη στιγμή έχει ξεφύγει η φωτιά και κινείται σε Πανόραμα και Άγιο Χαράλαμπο. Είναι επι ποδός οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Είμαστε ως δήμος σε συνεχή επικοινωνία με όλα τα όργανα, αστυνομία πυροσβεστική, περιφέρεια …κτλ και έχουμε καλή συνεργασία αλλά η φωτιά είναι μεγάλη. Έχουμε μεριμνήσει ως δήμος από την πρώτη στιγμή για τους συμπολίτες μας που αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους. Χθες μάλιστα το βράδυ σε ξενοδοχεία της πόλης μας είχαμε πάνω από 100 διανυκτερεύσεις. Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα και όσο χρειαστεί για τους συμπολίτες μας παρακολουθώντας από κοντά την πορεία της φωτιάς…”

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική αυτή τη στιγμή μας ανέφεραν:

“Υπάρχει αναζωπύρωση στη φωτιά στο Λουτράκι. Η φωτιά κινείται στις περιοχές Πανοράματος και Αγ. Χαράλαμπο και έχουμε ειδοποιήσει τους κατοίκους να είναι σε επιφυλακή ώστε αν χρειαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν για τη κατάσβεση της φωτιάς 5 αεροπλάνα, 2 ελικόπτερα, 120 πυροσβέστες, 43 οχήματα, πεζοπόρα τμήματα και εθελοντές”

ΣΣ. Ο δήμαρχος από την πρώτη στιγμή που προκλήθηκε η φωτιά ήταν κοντά στα πύρινα μέτωπα και ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές. Μάλιστα ως δήμος φρόντισαν άμεσα να ληφθούν μέτρα για την φιλοξενία των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να αφήσουν τις περιουσίες τους!

Κ.Ν