“Έμειναν” τα νοσοκομεία της Αθήνας …και γεμίζει το νοσοκομείο Κορίνθου από ασθενείς με κορονοϊό! – …Σιγή ιχθύος από τους βουλευτές!

…Όλα τα είχε το νοσοκομείο Κορίνθου …αυτό του έλειπε! Αντί να δούμε να λύνονται χρόνια προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο, οι αρμόδιοι της κυβέρνησης φρόντισαν να φτιάξουν χώρους για ασθενείς με κορονοϊό οι οποίοι μεταφέρονται από άλλες περιοχές της Ελλάδας!

“Μένουν” τα νοσοκομεία της Αθήνας …και γεμίζει το νοσοκομείο Κορίνθου από ασθενείς με κορονοϊό.

Ας λειτουργούσε πρώτα ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ το νοσοκομείο Κορίνθου και μετά να έφτιαχναν τα υπόλοιπα, σε ότι έχει σχέση με τον κορονοϊό!

Επίσης αυτά που ανέφεραν πρόσφατα οι γιατροί στο νοσοκομείο Κορίνθου για τις ΜΕΘ με τον κορονοϊό …πόσο εισακούστηκαν;

Δείτε τι ανέφερε στις 23 Νοεμβρίου ο Παναγιώτης Παπανικολάου, ο οποίος είναι γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας:

Για υπενθύμιση σε πρόσφατη ανάρτηση, στις 16 Νοεμβρίου 2020, αναφέραμε μεταξύ άλλων:

“Κραυγή απόγνωσης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κορίνθου για την μετατροπή της ΜΕΘ σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για ασθενείς με COVID-19 προκειμένου να φιλοξενηθούν διασωληνωμένοι με Covid-19. Πρόκειται για άτομα που είτε προέρχονται από τον νομό Κορινθίας, είτε από άλλους νομούς, λόγω ασφυκτικής πίεσης που δέχεται το ΕΣΥ. 

Το πρόβλημα που προκύπτει, είναι ότι ο υπάρχων χώρος δεν πληροί τις προδιαγραφές για να μετατραπεί σε ΜΕΘ -Covid καθώς το νοσοκομείο γίνεται δυσλειτουργικό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να νοσήσουν ακόμα και οι ασθενείς με μη covid αλλά και το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό. Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Καμπά, Συντονιστή Διευθυντή Μαιευτικής στο Νοσοκομείο Κορίνθου και Πρόεδρο στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου, ο οποίος μιλάει στο zougla.gr, το πρόβλημα είναι χωροταξικό και είναι αδύνατη η μετατροπή του χώρου σε ΜΕΘ COVID.…”

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 01.png

ΣΣ. Οι Κορίνθιοι βουλευτές …τι αλήθεια κάνουν; Ποια είναι τα σοβαρά θέματα για τους ίδιους; …Πως βλέπουν αυτά που παρατηρούνται στο νοσοκομείο Κορίνθου τελευταία; Ή μήπως για να μην “σπάσουν τα αυγά” κάνουν ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πως δεν “βλέπουν”, όπως δεν “βλέπουν” και τους μετανάστες που έχουν γεμίσει το πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου! Αυτά να δούνε οι Κορίνθιοι και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους

Κ.Ν