…Μίλησε τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για τους μετανάστες! -Τους φταίει τώρα ο Πανταζής ενώ ξεχνούν …τι έταζαν οι ίδιοι!

Από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας φαίνεται να ενοχλούνται με κάποια σχόλια και άρθρα τα οποία σχετίζονται με τη δημιουργία της ανοικτής δομής φιλοξενίας προσφύγων στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Κορίνθου!

Αντι στον ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας να καθίσουν και να προβληματιστούν γιατί επι δικής τους θητείας (του ΣΥΡΙΖΑ) δεν υλοποίησαν αυτό που δεσμεύονταν προεκλογικά, ότι θα κλείσει το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο, τους ενοχλούν τα σχόλια και τα άρθρα που γράφονται για τους μετανάστες στην Κόρινθο!

Μάλιστα …τα έβαλαν με τον Σπύρο Πανταζή, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου, ο οποίος τοποθετήθηκε πρόσφατα μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων!

Ζητούν την παραίτησή του από αυτή τη θέση εξαιτίας κάποιων σχολίων που έκανε στο διαδίκτυο για τους μετανάστες!

…Προφανώς δεν ενόχλησαν το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας τα επεισόδια που δημιουργούν οι μετανάστες μέσα στο χώρο με αποτέλεσμα κάποιοι να καταλήξουν στο νοσοκομείο (δείτε την ανάρτηση με τίτλο: “Μετά την συμπλοκή των μεταναστών στο κέντρο οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου! -…Οι πολιτικοί τι κάνουν”;).

Προφανώς δεν ενοχλούνται κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ που το φαγητό των μεταναστών πετιέται στους κάδους απορριμμάτων (δείτε τη σχετική ανάρτηση με τίτλο: “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: …Άλλοι δεν έχουν να φάνε- Δείτε που καταλήγει το φαγητό των μεταναστών στο κέντρο της Κορίνθου! (φωτο)…”), την στιγμή που Έλληνες άστεγοι ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων για να βρούνε φαγητό!

Τους φταίνε τα σχόλια του Πανταζή (που ίσως κάποιες φορές να είναι και ακραία) ενώ όλα τα άλλα τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Κορίνθου από τους μετανάστες ίσως τα βρίσκουν …περίφημα!

Το πεταμένο φαγητό των μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου…

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ!

Από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αναφέρεται: «Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα μια σειρά από ρατσιστικά, μισαλλόδοξα, ξενοφοβικά σχόλια και άρθρα στο διαδίκτυο τα οποία σχετίζονται με τη δημιουργία της ανοικτής δομής φιλοξενίας προσφύγων στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Κορίνθου. Σχόλια και άρθρα που χαρακτηρίζονται, στην καλύτερη περίπτωση, από ανακρίβειες και προχειρότητα  τα οποία καλλιεργούν μίσος απέναντι σε κατατρεγμένους συνανθρώπους μας και επιχειρούν να διχάσουν την τοπική κοινωνία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι δημόσιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνική δικτύωσης του  κυρίου Σπύρου Πανταζή, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Δημάρχου Κορινθίων κ. Νανόπουλου, ο οποίος μάλιστα τοποθετήθηκε πρόσφατα μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων!  Σχόλια για σκυλιά με τα οποία μπορούν να τραφούν οι πρόσφυγες και έτσι να αντιμετωπιστεί και το πρόβλημα με τα αδέσποτα της πόλης όπως και χυδαίες αναφορές προς συμπολίτη μας με σχόλια στο facebook, δείχνουν ότι η απανθρωπιά και ο ρατσισμός δυστυχώς βρίσκονται σε έξαρση στην περιοχή μας.

Πραγματικά αναρωτιόμαστε πώς ο κύριος Πανταζής μπορεί να ασκήσει κοινωνική πολιτική τη στιγμή που εμφορείται από τόσο ακραία απάνθρωπες πεποιθήσεις, για τις οποίες μάλιστα αισθάνεται υπερήφανος και τις εκφράζει δημόσια. Ο Δήμος Κορινθίων, συνεχιστής ενός ιστορικού πολιτισμού που χάνεται στα βάθη των αιώνων, δεν έχει ανάγκη από μισάνθρωπες, ρατσιστικές ασχημίες που αμαυρώνουν την εικόνα του.

Καλούμε το Δήμαρχο Κορινθίων, κ. Βασίλη Νανόπουλο να αποπέμψει άμεσα τον κ. Πανταζή από το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, καταδικάζοντας έτσι εμπράκτως αυτού του είδους τις απόψεις οι οποίες δεν αρμόζουν σε θεσμικό πρόσωπο το οποίο μάλιστα έχει κληθεί να ασκήσει κοινωνική πολιτική! Τέλος, καλούμε όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου να καταδικάσουν απερίφραστα τις ανοίκειες και απάνθρωπες αυτές αντιλήψεις».

ΣΣ. Κλείνοντας θα το γράψουμε για ακόμα μία φορά: Απαθείς παρακολουθούν τις εξελίξεις οι τρεις Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ, Ταγαράς, Δήμας και Σούκουλη! Η ΝΔ έφερε τους επιπλέον μετανάστες στο στρατόπεδο της Κορίνθου με την ανοχή των τριών βουλευτών μας αλλά και του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου. ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ! Τους αρέσει προφανώς αυτή εικόνα στο κέντρο της Κορίνθου! Τα σχόλια δικά σας…