“Μακάρια είσαι όταν ο κόσμος σε κακολογεί – Μικρά Λουλούδια”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Μακάρια Είσαι Όταν Ο Κόσμος Σε Κακολογεί – Μικρά Λουλούδια

7 Δεκεμβρίου, 1988

Ααχχ παιδί Μου, ας έρθουν να νιώσουν την Ιερή Μου Καρδιά! Πέντε απ’ τις Πληγές Μου είναι ανοιχτές για όλους όσους θέλουν να μπουν και να μοιραστούν τους πόνους Μου! Αγαπημένοι, Εγώ, ο Ιησούς, ο Ιησούς, ο Σωτήρας σας, φανερώνομαι μέσα απ’ αυτό το αδύναμο όργανο, για να δώσω σε όλους σας και σε όλα τα Έθνη το Άγιο Μήνυμά Μου Ειρήνης και Αγάπης. Εγώ, που κυβερνώ και υπερέχω όλων, σκύβω ως εσάς, μικρά Μου λουλούδια, για να σας πλησιάσω. Από την Άπειρη Αγάπη Μου και το Απύθμενο Έλεός Μου έρχομαι να σας προσφέρω την Ειρήνη Μου και την Αγάπη Μου.

Εγώ είμαι το Φως αυτού του κόσμου και έρχομαι για να φωτίσω τον σκοτεινό κόσμο μέσα στον οποίο ζείτε τώρα. Μικρά Μου λουλούδια, έχετε ανάγκη από το Φως Μου. Όπως τα λουλούδια έχουν ανάγκη από το φως και τις ακτίνες του ήλιου για να ζήσουν, το ίδιο κι εσείς έχετε ανάγκη από τις Ακτίνες της Αγάπης Μου για να ζήσετε για την Αγάπη και μέσα στην αγάπη, αφού τέτοιος είναι ο πλούτος της Χάρης Μου. Δημιουργία, σε αγαπώ παράφορα! Συνεχίστε τις προσευχές σας, τις μετάνοιες και τα έργα αγάπης, αφού όλες αυτές οι πράξεις είναι βάλσαμο στις Πληγές Μου. Σας αγαπώ, και χάρη στην αγάπη αυτή που έχω για σας, θα φροντίσω μέσα σε αυτή την έρημο που κατήντησε η εποχή σας, να βλαστήσουν νέοι σπόροι, σπόροι Ειρήνης και Αγάπης.

Θα κατέβω ανάμεσα στους νεκρούς για να τους ξαναδώσω ζωή και να τους κάνω πιστούς Μου υπηρέτες, που να τιμούν το Άγιο Όνομά Μου και να Με δοξάζουν. Μικρά Μου λουλούδια, πλησιάζουν οι μέρες, οι μέρες για τις οποίες σας έχω μιλήσει, για μια Νέα Γη και για την Εποχή της Αγάπης που θα κατέβει από ψηλά. Όλα αυτά θα γίνουν. Και έτσι, εκπληρώνονται οι Γραφές.

Αγαπημένοι, παιδιά του Φωτός Μου, μείνετε ενωμένοι και πάντοτε κοντά Μου, μείνετε μαζί Μου και προσευχηθείτε για τα αδέλφια σας που χάθηκαν. Προσευχηθείτε για τις ιερατικές ψυχές που πληγώνουν την Ιερή Μου Καρδιά με το να αρνούνται τα Σημάδια Μου. Σκορπίστε το Μήνυμά Μου Ειρήνης και Αγάπης, διακηρύξτε Το σε όλα τα έθνη. Δοξάστε Με μοιράζοντας τούτο τον Θερισμό που είναι έτοιμος, θα θρέψει πολλούς.

Τα Μάτια Μου καθώς και της Αγίας σας Μητέρας είναι πάνω σας. Σας δίνουμε την Ειρήνη Μας. Πάρτε αυτή την Ειρήνη και μοιρασθείτε Την με τους άλλους. Σας ευλογώ όλους».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…