Μαριλένα …εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν! -…Τι κέρδισε η Κορινθία από την παρουσία της Ντόρας;

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

«Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν». Αυτό θυμηθήκαμε με το διαβάσαμε το παρακάτω δελτίο τύπου της βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη η οποία ευχαρίστησε όσους την τίμησαν την περασμένη εβδομάδα στην πρωτοβουλία της να μιλήσουν για το γυναικείο φύλο.

«Ένα ευχαριστώ δεν θα είναι ποτέ αρκετό για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου…», ανέφερε η Μ. Σούκουλη!!!

Η Μ. Σούκουλη ευχαρίστησε μάλιστα ιδιαίτερα την Ντόρα Μπακογιάννη για την παρουσία της στην εκδήλωση!!!

Προς τι όλες αυτές οι ευχαριστίες και η ευγνωμοσύνη της Μ. Σούκουλη; Επειδή έγινε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο γυναικείο φύλο και που μεταξύ των ομιλητών βρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη;

Περιμέναμε την Μπακογιάννη …να μας πει τι;

…Και ποιο είναι το όφελος για την Κορινθία και τους Κορίνθιους από αυτή την εκδήλωση και από την παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη; …Και στην τελική επειδή κάποιοι πάνε να το κάνουν μείζον θέμα, την επίσκεψη της Ντόρας στην Κορινθία, μπορούν να μας απαντήσουν παράλληλα τι έχει προσφέρει η Μπακογιαννη στην Κορινθία …για να το μάθουμε και εμείς;

Έγινε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο γυναικείο φύλο και τίποτα περισσότερο και η αίθουσα ήταν αναμενόμενο ότι θα είχε κόσμο! Πολιτικοί φίλοι και συνεργάτες της Σούκουλη μόνο να πήγαιναν θα την γέμιζαν!

Επι της ουσίας για τους Κορίνθιους και το νομό δεν ήταν τίποτα άλλο παρα μόνο μία εκδήλωση

Και θα συνιστούσαμε στην Μ. Σούκουλη και τους άλλους δύο βουλευτές της ΝΔ στην Κορινθία, Δήμα και Ταγαρά, τον ίδιο ζήλο να τον δείχνουν για να επιλύονται σοβαρά προβλήματα στην Κορινθία.

Έργα για παράδειγμα που θα συνέβαλλαν στην ανάπτυξη της Κορινθίας, που θα έχουν να κάνουν με την διάβρωση των ακτών (κινδυνεύουν περιουσίες ειδικά στην Δυτική Κορινθία), λύση με τους μετανάστες οι οποίοι έχουν υποβαθμίσει το κέντρο της Κορίνθου με την ανοχή όλων, το φράγμα στον Ασωπό …κτλ! Αν γινόταν εκδήλωση που θα έλυνε τέτοια προβλήματα οι πρώτοι που θα χειροκροτούσαν θα ήμασταν εμείς!

…Τώρα τι ακριβώς να χειροκροτήσουμε;

Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να σχολιάσουμε κάποια “ανθρωπάκια” που τρέχουν να χαιρετήσουν πολιτικούς σαν την Ντόρα …και κάνουν λες και βλέπουν τον πλανητάρχη!

Δείτε τώρα το δελτίο τύπου της Μ. Σούκουλη:

«Ένα ευχαριστώ δεν θα είναι ποτέ αρκετό για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους πολίτες της Κορινθίας για την μοναδική, απίστευτη, συγκινητική θέρμη, με την οποία αγκάλιασαν την πολιτική μου πρωτοβουλία.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη μας, κο Παναγιώτη Νίκα για την ύψιστη τιμή να παρευρεθεί μαζί μας, μεταδίδοντας έμπρακτο μήνυμα ότι δίνει  χώρο και λόγο στο γυναικείο φύλο. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, κο Χρίστο Δήμα με τον οποίο καθημερινά αγωνιζόμαστε ενωμένοι για το καλό της Κορινθίας και της Χώρας. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Βασίλη Νανόπουλο για την φιλοξενία του στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.  

Ευχαριστώ τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου για την παρουσία τους, αλλά κυρίως διότι με περιβάλλουν με αγάπη και εμπιστοσύνη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, το πολιτικό και αυτοδιοικητικό προσωπικό του Τόπου μας,  καθώς και τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων που με τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστώ την δημοσιογράφο κα Αλεξία Κουλούρη  για τον άψογο συντονισμό της συζήτησης μας αλλά και για την ευγενική παρουσία της. Η Δόμνα Μιχαηλίδου με τον τεκμηριωμένο λόγο της κέρδισε το κοινό και απέδειξε ότι η αξιοσύνη δεν είναι θέμα φύλου ή ηλικίας.  Τέλος, δεν χρειάζονται περίσσια λόγια για να περιγράψουμε την παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία μας χάρισε απλόχερα μια ξεχωριστή εμπειρία  δημιουργικής σκέψης και λόγου, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η διαφορετική ματιά των γυναικών έχει μεγάλη αξία.       

Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη

Βουλευτής Ν. Κορινθίας – Νέα Δημοκρατία»