“Μαύρο” διήμερο για την Κορινθία! -Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους…

Μαύρο” διήμερο για την Κορινθία! Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα! Ο δύο οδηγούσαν μηχανάκια και ο ένας φορτηγό.

Σε αστυνομικά δελτία τύπου αναφέρονται: «Την Παρασκευή  το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 67χρονος, συγκρούστηκε με Δ.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 32χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 67χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Επίσης το Σάββατο το πρωί, στο 2ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Κορίνθου-Εξαμιλίων, δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 83χρονος, προσέκρουσε σε προσωρινά σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό όχημα και στη συνέχεια εξετράπη και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Τέλος το Σάββατο το μεσημέρι, στο 32ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ισθμού-Επιδαύρου, δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 48χρονος, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (χωμάτινο ανάχωμα) και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου”.

Η αναφορά της πυροσβεστικής για τα τροχαία ατυχήματα:

Κ.Ν