“Μείνετε πιστοί στην καθιέρωση της Θείας Μου Ευχαριστίας”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Μείνετε Πιστοί Στην Καθιέρωση Της Θείας Μου Ευχαριστίας

22 Οκτωβρίου 1996

Φύλακα της ψυχής μου,
Φύλακα της καρδιάς μου,
Σωτηρία του πνεύματός μου,
έλα να κάψεις μέσα μου από τη ρίζα 
ό,τι δεν είσαι Εσύ.
Πέρασε μέσα μου για να δώσεις ζωή
σε ό,τι είναι νεκρό.

Εσύ που κυβερνάς με Καλοσύνη,
με Δικαιοσύνης και με Ευθύτητα,
μίλησε σε μένα, την κόρη Σου.

Κόρη της Εκκλησίας Μου, αν παραμείνεις υπάκουη στην Εκκλησία Μου, δεν θα Με απογοητεύσεις… Να εξομολογείσαι συχνά τις αμαρτίες σου ομολογώντας ότι είσαι αμαρτωλή, έτσι ώστε η Οχιά, ο πατέρας του ψεύδους, να μη μπορεί να σε ξεγελάσει … Με τη μετάνοιά σου θα δίνεις πάντα τον κατάλληλο καρπό: τον καρπό της αγάπης, γι’ αυτό έλα να αυξηθείς στην αγάπη Μου … Έλα τώρα να γράψεις το Μήνυμά Μου:

Σε βεβαιώνω, ο άνθρωπος που ρίχνεται θεληματικά στα πόδια του Θηρίου, που το προσκυνά και αποδέχεται τα κοσμικά του βασίλεια, θα ριχτεί στις φλόγες της κόλασης. Θέλω να προσεύχεσαι γι’ αυτές τις ψυχές, κόρη, γιατί Μου είναι το ίδιο πολύτιμες με σένα. Βλέπεις, κόρη, αν και είναι εχθροί σου, πρέπει να προσεύχεσαι γι’ αυτούς, για να ελευθερωθούν.

Δεν αντιλαμβάνονται ότι κάνοντας τον κόσμο φίλο τους, κάνουν Εμένα, τον Θεό τους, εχθρό τους, γι’ αυτό και ο Νόμος Μου, τα διδάγματά Μου και η Παράδοσή Μου δεν τους συγκινούν …

Όταν το Πνεύμα Με οδήγησε στην έρημο για να δοκιμαστώ από το διάβολο, και ο διάβολος Μου έδειξε από ένα πολύ ψηλό βουνό όλα τα βασίλεια του κόσμου και Μου τα πρόσφερε όλα, υπό τον όρο να τον προσκυνήσω, απάντησα: «Φύγε Σατανά! Γιατί η Γραφή λέει: πρέπει να προσκυνείς Κύριο τον Θεό σου και να υπηρετείς Αυτόν μόνο.»

Σήμερα, προς μεγάλη Μου θλίψη, ένας τεράστιος αριθμός από κάθε χώρα παρασύρεται να προσκυνήσει το Θηρίο, που έγινε γι’ αυτούς ο αρχηγός τους και ο Θεός τους, αφού αποδέχθηκαν τα βασίλειά του και τη χλιδή τους. Έγιναν οι έμποροι της γης. Ναι, στράφηκαν με όλη τους την καρδιά στους καρπούς του κόσμου. Ξεγελασμένοι από το Σατανά, προωθούν την πλάνη, βασανισμένοι από τις αμαρτίες τους, προωθούν τον φιλελευθερισμό και τα παρόμοιά του, αψηφώντας την Αλήθεια και την Παράδοση της Εκκλησίας Μου. Το Ψέμα αψηφά την Αλήθεια…

Θέλω λοιπόν να προσεύχεσαι γι’ αυτούς, κόρη, γιατί κι αυτούς τους αγαπώ. Να προσεύχεσαι γιατί είναι υπό την επήρεια πονηρών δυνάμεων. Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις του κάτω κόσμου τους ξεγελούν και παρεμβαίνουν στο ιερατικό τους λειτούργημα … Οι πονηρές δυνάμεις της κόλασης κυνηγούν τις ιερατικές Μου ψυχές για να τις παρασύρουν στο να πιστέψουν σε ό,τι δεν είναι αληθινό. Γνωρίζεις πολύ καλά το βάθος των Πληγών Μου και σε έχω πληροφορήσει για το πόσο υποφέρω κάνοντας να στάξουν από τα μάτια σου δάκρυα αίματος. Πώς να μην υποφέρω όταν βλέπω τους πολύ δικούς Μου, αυτούς που αγαπώ ιδιαίτερα, να εξαπατώνται ολότελα και να δέχονται το θανάσιμο αυτό δηλητήριο … Γι’ αυτό, σου λέω με επιμονή: προσευχήσου γι’ αυτούς και δες τους σαν αδερφούς σου που χρειάζονται διόρθωση.

Αυτό το θανάσιμο δηλητήριο προσβάλλει σήμερα τις ιερατικές Μου ψυχές. Αυτός είναι ο καπνός που διείσδυσε στο Ιερό Μου. Παραβαίνουν το Νόμο της Εκκλησίας Μου και το αμάρτημά τους θα τους καταδικάσει, εκτός κι αν μετανοήσουν. Τώρα είναι η γάγγραινα του Σώματός Μου, αυτοί που ακούνε το Λόγο Μου αλλά δεν υπακούνε σ’ Αυτόν. Κανείς δεν μπορεί να τους φανταστεί ασεβείς όταν τους βλέπει, αλλά θα τους αναγνωρίσετε πάντα από τον καρπό τους που είναι: η ανυπακοή. 

– ανυπακοή σ’ αυτό το Νόμο της Εκκλησίας Μου,
– ανυπακοή στον Βικάριο της Εκκλησίας Μου,
– ανυπακοή στην Παράδοση της Εκκλησίας Μου,
– ανυπακοή στο σύνολο του Νόμου Μου…….

Πήγαινε τώρα και θύμισε στα παιδιά Μου ότι είμαι ο Βράχος τους και δεν θα τα εγκαταλείψω ποτέ. Τους έδωσα παλιότερα σοβαρές προειδοποιήσεις και θα συνεχίσω να τα προειδοποιώ με επιμονή.

Μείνετε πάντα πιστοί σε Μένα και στην Παράδοση της Εκκλησίας. Μείνετε πιστοί στην Καθιέρωση της Θείας Μου Ευχαριστίας, αναγνωρίζοντάς Με στο Σώμα Μου. Μείνετε πιστοί στις διδασκαλίες αυτού του Πάπα που είναι σωστές αφού βασίζονται στην Αλήθεια. Εγώ είμαι η Αλήθεια. Μικρά Μου παιδιά, μην ξεστρατίζετε από την Αλήθεια, μείνετε μέσα στην Αλήθεια. Μένοντας μέσα στην Αλήθεια, θα μείνετε μέσα σε Μένα.( απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…