Μετά από μία εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας …θυμήθηκε να βγάλει ανακοίνωση για την παραίτηση του Χ. Κασίμη!

Μετά από μία εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας …θυμήθηκε να βγάλει ανακοίνωση για την παραίτηση του Χ. Κασίμη και την ανάδειξη του νέου συντονιστή!

Έπρεπε να ακολουθήσουν τα δημοσιεύματα πρώτα.

Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε τη Δευτέρα το πρωί και η korinthiannews.gr με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Μόνο τόσο άντεξαν Κασίμης και Θελερίτη; -Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας …τι περιμένει;

Τη απόγευμα της ίδιας μέρας (Δευτέρα) ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας έβγαλε ανακοίνωση και ανέφερε ότι ο Χ. Κασίμης παραιτήθηκε λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και ότι στη θέση της αναπληρώτριας συντονίστριας παραμένει η Μαρία Θελερίτη!

…Γιατί τόσο καθυστερημένη ανακοίνωση; Ήταν δύσκολο να απαντήσουν πιο πριν; Υπήρξε και κάποιο παρασκήνιο με την Μ. Θελερίτη; (γιατί δεν αναφέρεται κάτι σχετικό στο παρακάτω δελτίο τύπου)

Η ανακοίνωση από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας τη Δευτέρα το απόγευμα:

ΣΣ. Ο Χ. Κασίμης από την πλευρά του τόσες μέρες γιατί δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση για την παραίτησή του; Όταν αναλάμβανε τη θέση του συντονιστή δεν είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις ή δεν γνώριζε τι θα συνέβαινε με αυτές; Ξαφνικά αυξήθηκαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του, μέσα σε λίγους μόνο μήνες από τότε που αναλάμβανε τη θέση του συντονιστή; Εκτός και αν συμβαίνει κάτι άλλο;

Αυτά έπρεπε να είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ο Χ. Κασίμης αλλά…

Κ.Ν