“Με Άφησαν στη μάχη τους Ακρωτηριασμένο”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Με Άφησαν Στη Μάχη Τους Ακρωτηριασμένο

12 Απριλίου 1990

Ειρήνη σε σας.

Είμαι η Ανάσταση. Όποιος πιστεύει σε Μένα ακόμη κι αν πεθάνει, θα ζήσει. Είμαι το Άγιο Πνεύμα της Αλήθειας, είμαι η Υπενθύμιση του Λόγου Μου που έρχεται κοντά σας για να σας ξυπνήσει από τον βαθύ σας ύπνο.

Η Γραφή λέει ότι το Πνεύμα της Χάριτος θα χαριστεί πλουσιοπάροχα σε κάθε άνθρωπο και ότι οι γιοι και οι κόρες σας θα προφητεύσουν, όλα όσα λέει η Γραφή εκπληρώνονται. Σας προετοιμάζω από τον Ουρανό για να γνωρίσετε την Αλήθεια. Σας ενθαρρύνω φανερώνοντας σημάδια στον ουρανό και τη γη, δίνω οράματα στους φτωχούς και στους μικρούς, στέλνω τη Μητέρα Μου σε διάφορα έθνη σαν Δάσκαλο για να σας μορφώσει, υψώνω σαν σημαία το Άπειρο Έλεός Μου πάνω από τα κεφάλια σας, γενεά, για να σας διδάξω και να σας επαναφέρω στη θέωση. Αν Με ακούσετε σήμερα θα υψώσω την ψυχή σας και θα φτάσετε στον τόπο της ανάπαυσης.

Γενεά! είναι καιρός τώρα που προσκυνάς ανώνυμα είδωλα, άψυχα είδωλα, εφευρέσεις που σε πληγώνουν θανάσιμα. Τους απέδωσες θεϊκές τιμές, με αποτέλεσμα να διαφθείρεις τη ζωή σου. Πόσα χρόνια δεν ακούω τον ήχο της φωνής σου, ούτε των βημάτων σου, δεν Με επικαλέστηκες ούτε ύμνησες τα Μεγαλεία Μου. Αχ γενεά, γιατί απέρριψες Εμένα, τον Άγιό σου; Έλα να Με ακούσεις πάλι: η Αγάπη θα επιστρέψει κοντά σου σαν Αγάπη. Αυτή είναι η Υπόσχεσή Μου, ετοιμάσου λοιπόν να Με υποδεχθείς και θα σου δώσω το δώρο της Αγάπης Μου και το δώρο της Αγιότητάς Μου.

Αγαπημένοι, εσείς που είστε συγκεντρωμένοι εδώ σήμερα, μάθετε ότι Εγώ, ο Ιησούς, σας αναζήτησα και σας κάλεσα από την έρημο για να μπείτε στον χαριτωμένο Μου Κήπο: τη Σύναξή Μου.

Είμαι η Ιερή Καρδιά, η τόσο ευαίσθητη, που σας ζητάει να κάνετε ειρήνη μαζί Μου και να συμφιλιωθείτε μαζί Μου. Τα αγκάθια που κυκλώνουν την Ιερή Μου Καρδιά ας ανθίσουν κι ας γίνουν ένα λουλουδένιο στεφάνι. Ανοίξτε Μου την καρδιά σας και υποδεχθείτε Με, προσφέρετέ Μου την καρδιά σας και θα την σαγηνέψω για να ευχαριστήσω την Καρδιά Μου. Μιλήστε Μου με την καρδιά σας και δεν θα μείνω αδιάφορος. Κατάλαβε, φίλε Μου, πως Εγώ, που είμαι ο Βασιλιάς σου και των όλων Δεσπότης, κατεβαίνω κοντά σου στον κόσμο αυτό τον βυθισμένο στην αμαρτία για να σε αναζητήσω. Ωσπότε θα σε γυρεύω; Τα Μάτια Μου κουράστηκαν να προσμένουν τη θετική σου απόκριση στο Πνεύμα Μου της Χάριτος. Ανοίγω το Στόμα ανυπομονώντας να ακούσω την απάντησή σου, αλλά τα λόγια δεν είναι ούτε καν στα χείλη σου… Το Πνεύμα Μου της Χάριτoς σου φωνάζει για να σε οδηγήσει στα βάθη της Ιερής Μου Καρδιάς, αλλά το Πνεύμα Μου της Χάριτος δεν δέχεται σήμερα καμιά ευγνωμοσύνη για το Έλεός Του…

Σκύβω κοντά σας, από τον Θρόνο Μου μέχρι την πόρτα σας. Έρχομαι σε εσάς κουρασμένος και ρακένδυτος σαν Ζητιάνος, τόσο πληγωμένος που έχω γίνει τελείως αγνώριστος, ξυπόλητος και έρημος. Ακούστε τους θρήνους Μου: Εγώ είμαι, ο Χριστός… Διψώ… Διψώ από έλλειψη αγάπης. Τα Χείλη Μου είναι ξεραμένα από έλλειψη αγάπης… Το Στόμα Μου είναι πιο ξερό από περγαμηνή από τις συνεχείς εκκλήσεις Μου… Η Καρδιά Μου είναι πληγωμένη από αγάπη… Σας αγαπώ διακαώς, παρά την τρομερή σας αλαζονεία και κακία.

Έρχομαι σε εσάς, παιδιά Μου, με την Καρδιά Μου στο Χέρι. Ξέρω πως είστε φτωχοί, μπορώ όμως να μοιραστώ το γεύμα σας μαζί σας; Θα σβήσετε τη δίψα Μου; Θα απαλύνετε τις Πληγές Μου;

Όχι, δεν Με αναζητήσατε εσείς, Εγώ σας αναζήτησα και σας βρήκα γυμνούς μέσα σ’ αυτή την έρημο που ζείτε. Επιτρέψτε Μου να μπω στην καρδιά σας και θα σας ντύσω μεγαλόπρεπα. Αν Μου επιτρέψετε να μπω στην καρδιά σας, θα σας κάνω να δείτε τις Πληγές που δέχθηκα στο σπίτι των πιο καλών Μου φίλων. Θα τρομάξετε από το βάθος τους και θα εκπλαγείτε από τα πολυάριθμα σημάδια που καταφέρθηκαν με αγριότητα στο Σώμα Μου. Οι Πληγές του Σώματός Μου είναι τέτοιες που Με άφησαν στη μάχη τους ακρωτηριασμένο.

Σας βεβαιώνω, όποιος δεν υποδέχεται τη Βασιλεία του Θεού σαν μικρό παιδί,  δεν θα εισέλθει ποτέ σ’ αυτήν. Ζητήστε Με με απλή καρδιά και θα Με βρείτε, μη Με προκαλείτε και θα Με δείτε, αναγνωρίζοντας την Παντοδυναμία Μου. Μην μένετε επιφυλακτικοί και ψυχροί στα Καλέσματά Μας. Μη μένετε αδιάφοροι στα Καλέσματά Μας, ακούστε τις εκκλήσεις Μας, ανοίξτε τα αυτιά και αναγνωρίστε το Κάλεσμα του Ποιμένα. Αν είστε αδύναμοι θα σας σηκώσω και θα σας μεταφέρω στους Ώμους Μου. Είμαι πρόθυμος να σβήσω όλες τις αμαρτίες σας με την Καθαρότητά Μου και με το Φως Μου.

Ω φίλε! Γιατί ταλαντεύεσαι ακόμη διστάζοντας; Ο ομφάλιος λώρος σου είναι ακόμη ενωμένος μαζί Μου, Εγώ είμαι η Πηγή της ανάσας σου. Εγώ είμαι η άφθονη, παν-τροφοδότρα Πηγή και ο Λόγος Μου σου δίνει ζωή και σε φυλάει από το θάνατο. Δεν είναι οι διάφορες τροφές που τρως, φίλε Μου, που σου δίνουν ζωή, Εγώ σου δίνω ζωή. Ύψωσε λοιπόν τα μάτια σου σε Μένα και φύλαξε το Λόγο Μου στην καρδιά σου, και θα ζήσεις! Έλα και ζήτησέ Μου να σου ανοίξω τα μάτια και θα έρθω πρόθυμα να σου αφαιρέσω το κάλυμμα, φίλε Μου. Έλα και ζήτησέ Μου να σε φέρω πίσω από την εξορία σου, όπου απομακρυνθήκατε πολλοί, και θα σπεύσω κοντά σου. Ακόμη κι αν έκτισες έναν τοίχο για να Μου φράξεις το δρόμο τον καιρό της ανομίας σου και να Με χωρίσεις από σένα, με ένα φύσημα της Πνοής Μου θα γκρεμίσω αυτό τον τοίχο. Θα σου θυμίσω τότε την Αγάπη Μου, θα σου θυμίσω πως Εγώ είμαι Αυτός που σε αγαπά πιο πολύ και πως είναι η Ιερή Μου Καρδιά είναι το σπίτι σου, θα σου θυμίσω να μην διαφοροποιείσαι στο Όνομά Μου. Θα σας θυμίσω να είστε ενωμένοι στην καρδιά και την ψυχή και να αγαπάτε ο ένας τον άλλο όπως Εγώ σας αγαπώ.

Ναι, Εγώ είμαι η Συνεχής Υπενθύμιση του Λόγου Μου και σας μιλώ για να φρεσκάρω τη μνήμη σας. Δεχθείτε το Άγιο Πνεύμα Μου…

Ευλογώ τον καθένα σας και αυτήν ακριβώς τη στιγμή αφήνω στο μέτωπό σας τον Στεναγμό της Αγάπης Μου. Να είστε ένα».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…