Με ηρεμία έφτασε μαζί με τον σκύλο της στο Κιάτο -Η επιστροφή …ήταν επεισοδιακή!

Σε άρθρο του αναγνώστης μας αναφέρει: “Την Παρασκευή (29/11) η κόρη μου ήρθε με τον Προαστιακό στο Κιάτο με τον σκύλο της.

Την Δευτέρα (2/12) έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα. Είχε εισιτήριο με επιστροφή. Παρακάλεσε τον οδηγό του λεωφορείου να την πάρει μέχρι την Κινέτα με τον σκύλο της.

Ο σκύλος είναι καθ’ όλα νόμιμος, απόλυτα φιλήσυχος, δεν κυνηγάει γάτες, δεν γαβγίζει άλλα σκυλιά και γίνεται η μασκότ της παρέας σε δύο λεπτά. Ο οδηγός αρνήθηκε.

Το λεωφορείο είχε μόνο 5 επιβάτες που όλοι τον παρακαλούσαν να εξυπηρετήσει την κοπέλα κάτω από τις περιστάσεις. Έγινε μάλιστα και διένεξη μεταξύ τους. Ο οδηγός ανένδοτος γιατί «ο νόμος λέει…”

Η κόρη μου δεν είχε άλλο τρόπο να πάει στην Κινέτα. Εγώ είμαι στο κρεβάτι άρρωστος και η γυναίκα μου καρκινοπαθής. Η απάντηση από τα κεντρικά ήταν ότι όχι δεν γίνεται. Η κόρη μου συνέχισε να πηγαίνει ώσπου κάποιος λογικός οδηγός την πήρε.

Τώρα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητάει την κατανόηση του κοινού. Εγώ είμαι ένας από το κοινό και η απάντησή μου είναι αυτή που αναμένεται να είναι: Άει στα τσ… ηλ….”.

Άκης Αυλωνίτης