“Με Ποιον Τρόπο Θα Έρθει Ο Θρίαμβος;”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Με Ποιον Τρόπο Θα Έρθει Ο Θρίαμβος;

31 Δεκεμβρίου 2000

Ο Χριστός είναι Βασιλιάς!
Ας χαρούν κι ας πρασινίσουν τα λιβάδια,
τα δέντρα όλα του δάσους ας φωνάξουν από χαρά,
γιατί ο Λόγος Του μας απευθύνεται ξανά.
Ανοίγει το Στόμα Του και τότε,
ένα άπλετο Φως ξεχύνεται πάνω μας 
και σα λάμψη μας τυλίγει.
Το Φως Του είναι τόσο δυνατό
που καλύπτει όλη την Αγία Του Μορφή,
σα να φόρεσε ένα ασημένιο πέπλο…..

Ναοί του Θεού, εξέτασα τα τείχη σας και δεν είμαι ευχαριστημένος, επειδή έχετε την τάση να παίρνετε τα Λόγια Μου αψήφιστα …

Έστειλα τον Άγγελό Μου να ελέγξει τους ναούς Μου και να τους περιεργαστεί. Τον έστειλα να επιθεωρήσει τα παλάτια Μου κι αυτό που είδε ήταν φοβερό … Τα τείχη σας έχασαν τη λάμψη τους κι από παλάτια από ελεφαντόδοντο, αντάξια κατοικία για τον Βασιλιά σας, έγιναν τώρα ερείπια, γιατί πάψατε να επικαλείστε το Άγιο Πνεύμα Μου που τα κρυστάλλινα νερά Του σας ζωογονούν και αγιάζουν την κατοικία Μου.

Μέσα στα τείχη σας, είχα την πρόθεση να σας γεμίσω με θησαυρούς και να επιτελέσω θαύματα, προκειμένου να θεμελιώσω μέσα τους τη δική Μου πληρότητα. Είχα την αγαθή πρόθεση να σας πλημμυρίσω ολόψυχα με τον εαυτό Μου και να σας θεοποιήσω. Αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις Μου; Εγώ ο Θεός, όχι μόνο της Εκκλησίας Μου αλλά και όλης της δημιουργίας Μου, λαχταρώ να σας προσφέρω τον εαυτό Μου. Το ζωογόνο πέρασμά Μου μέσα σας δεν θα περάσει απαρατήρητο. Μια Πηγή ζωής θα αναβλύσει σα σιντριβάνι μέσα στα τόσο αξιολύπητα τείχη σας! Και καθώς θα ζωογονείστε, θα φωνάξετε με ύμνους και χαρά:

«Ο πιο Σπλαχνικός και στοργικός Θεός, που το Μεγαλείο Του δοξάζεται σε όλη Του τη δημιουργία, με πλημμύρισε με το αναστάσιμο φως! Ευλογημένο το Άγιο Όνομά Του! Ο Τριαδικός Θεός μου έλαμψε μέσα μου.

«Ο Νυμφίος όλης της πλάσης με επισκέφθηκε σπλαχνικά για να με περιβάλει με μυστικές γνώσεις που βγαίνουν απευθείας από το Στόμα Του και να πλημμυρίσει την ψυχή μου με το Φως της Σοφίας και τις Διδαχές της. Ήρθε με Μεγαλοπρέπεια για να θυμίσει στο λαό Του τη δύναμη της σωτηρίας μέσω της άφεσης των αμαρτιών τους. Κι αυτό χάρις στο Άπειρο Έλεος της Καρδιάς Του.»

Ω, ναι! Όλοι οι δρόμοι Μου είναι χάρη και αλήθεια… Και από το Στόμα Μου διακηρύσσετε η Αλήθεια. Τίποτε στα Λόγια Μου δεν είναι πονηρό ή διεστραμμένο, αλλά είναι ντυμένα μεγαλοπρέπεια, δύναμη και αρχοντιά. Ξυπνήστε, ναοί! Γιατί κοιμάστε; Μπροστά σας έχετε τον Θεό σας, μεγαλόπρεπο και λαμπρό, που σας προσκαλεί! Κυριαρχώ απόλυτα και στέκομαι μπροστά σας για να σας προσφέρω τους αμέτρητους Θησαυρούς Μου. Το όφελος θα είναι δικό σας.

Κοιτάξτε! Περιμένατε να έρθει η Αυγή αλλά φαίνεται πως δεν εκτιμήσατε την προσφορά Μου. Κι ούτε άκουσα δοξολογίες για τη σπλαχνική χειρονομία Μου. Δεν ωρίμασες, γενεά, και αν πιστεύεις ότι ωρίμασες, δεν ωρίμασες στις Αυλές Μου, ωρίμασες σε άλλους χώρους. Στα χέρια Μου, αναρίθμητα πλούτη και τα προσφέρω ανιδιοτελώς κι όμως, πολλοί από σας, αφού τα έλαβαν, τα μεταποίησαν, άλλοι τα αντάλλαξαν με μια ψεύτικη απομίμηση,  ξεστρατίζοντας από την αλήθεια.

Στην αρχή του Εκλεκτού Μου Θέματος,  ο Πατέρας Μου, κοίταξε με μεγάλη δυσαρέσκεια τη γη που ήταν ανάστατη και είπε: «έγινες ιδιότροπη, γενεά …» …» Κι Εγώ λέω σήμερα: «δεν ωρίμασες κοντά Μου, τα κλαδιά σου δεν πρόλαβαν να αναπτυχθούν και έσπασαν. Ο καρπός σου είναι άχρηστος, άγουρος και ξινός, δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Η δολιότητα σε παρέσυρε στην αφροσύνη …» Η Αυγή ήταν μαζί σου αλλά αψήφησες καθετί που είναι άγιο. Η γοητεία του κακού επισκιάζει τα καλά πράγματα και η ανεμοζάλη του πόθου διαφθείρει την απλοϊκή καρδιά.

Το σκέφθηκες ποτέ, πονηρή γενεά, ότι η Χάρη και το Έλεος περιμένουν τους εκλεκτούς του Κυρίου; Κατάλαβες ποτέ ότι σε κάλεσα; Μήπως τα ευλογημένα Μου λόγια διάβηκαν σαν είδηση που έρχεται και φεύγει; Μήπως η Παρουσία Μου πέρασε σα σκιά; – Τα κλεμμένα νερά είναι φαίνεται γλυκά και το ψωμί που τρώγεται κρυφά, σου είναι πιο ευχάριστο στο στόμα, ασύνετη γενεά! Γι’ αυτό τα στόματά σας είναι ορθάνοιχτα για το κακό.

Τώρα, αφήνω την Καρδιά Μου να μιλήσει ακόμη μια φορά.Ω, γενεά! Αν συνειδητοποιούσες μόνο τη χάρη των καιρών σας, τη χάρη του Ελέους Μου! Μια χάρη που ξεπερνά κάθε ανθρώπινη γνώση! Και παρότι γνωρίζω τις κακές προθέσεις σας και την περιφρόνηση που θα εισπράξω από πολλούς που αγαπώ, με απεριόριστη αγάπη συνεχίζω τις προθέσεις Μου, και σαν ένας ζητιάνος, στερημένος από αγάπη, Με καταδικάζετε και Με συγκαταλέγετε με τους άνομους. Πρώτοι στη δολιότητα, επαναπαύεστε στα γήινα πλούτη σας και όχι στον Θεϊκό Μου Θησαυρό που μπορεί να σας φέρει τη σωτηρία. (απόσπασμα)».

Δείτε όλο το μήνυμα εδώ

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…