Μητρόπολη Κορίνθου: “Η έναρξη της νέας σειράς ομιλιών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα…”

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται: «Η Αποστολική Εκκλησία της Κορίνθου,με την ποιμαντική ευαισθησία και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου,συνεχίζει κι εφέτος την προσπάθεια του πνευματικού καταρτισμού των πιστών με νέα σειρά ομιλιών υπό τον γενικό τίτλο: «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού», καθώς οι αντίστοιχες ομιλίες των προηγούμενων ετών έτυχαν μεγάλης αποδοχής από το Κορινθιακό Ποίμνιο.

Η έναρξη της νέας σειράς ομιλιών θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, με την τελετή του Αγιασμού, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (Κροκιδά 4, παραπλεύρως Επισκοπείου) και από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 έως και την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, κάθε Δευτέρα και ώρα 6- 8μ.μ. θα πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες ομιλίες. 

Πρώτη ομιλήτρια κλήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο η κ. Μαρία – Ελευθερία Γιατράκου, Ιστορικός – Διδάκτωρ Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών,η οποία και θα παρουσιάσει το θέμα: «Παύλος Μελάς, ο Πρωτοπόρος και Πρωτομάρτυρας του Μακεδονικού Αγώνα».

Σας προσκαλούμε να συνεχίσετε να στηρίζετε με την δική σας ολοπρόθυμη συμμετοχήκαι αυτή την Ποιμαντική προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας,που επιθυμεί να συμβάλλει θετικάστον πνευματικό σας καταρτισμόσε θέματα τα οποία αφορούν στην Ορθόδοξη Πίστη και στην εν γένει ζωή της Εκκλησίας και του Έθνους μας».