ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μουχλιασμένο ψωμί σε ασθενείς! – …Παίζουν με τη υγεία τους; -Τι απάντησε η διοίκηση του νοσοκομείου… (φωτο)

-Ρεπορτάζ της korinthiannews.gr…

Μουχλιασμένο ψωμί σε ασθενείς! …Ποιοι παίζουν με την υγεία τους;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Όλα ξεκίνησαν από την παρακάτω ανάρτηση που έκανε εργαζόμενη που ανήκει στο νοσοκομείο Κορίνθου στην αρχή της εβδομάδας!!!

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook (που είναι δημόσιο και μπορεί ο καθένας να δει τι ανεβάζει η ίδια) φωτογραφίες με το μουχλιασμένο ψωμί, αναφέροντας ότι τράβηξε φωτογραφίες γιατί θεώρησε ότι το νοσοκομείο θα καταπιεί το θέμα!!!

Δείτε την σοβαρή καταγγελία που έκανε στο facebook η εργαζόμενη στην ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Η korinthiannews.gr ενημέρωσε τη διοίκηση του νοσοκομείου!

Η korinthiannews.gr την Τρίτη το πρωί ενημέρωσε τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου για το υλικό που είχαμε. Μάλιστα ο διοικητής Γρ. Καρπούζης έδειξε από την πρώτη στιγμή διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα προκειμένου εν συνεχεία να έχουμε και τη θέση της διοίκησης!

Η ανάρτηση …ξαφνικά κατέβηκε!

Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε την περασμένη Τετάρτη την παραπάνω καταγγελία της εργαζόμενης να έχει “κατέβει” από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook! Αναρωτηθήκαμε τι συμβαίνει καθώς η ίδια είχε και φωτογραφικό υλικό στα χέρια της καθώς ενημέρωνε ότι πολλές φορές ξέμειναν από ψωμί, γιατί δεν έφτανε στον προορισμό του!!!

Γρ.Καρπούζης: “Υπήρξε περιστατικό με μουχλιασμένο ψωμί”

Σε δηλώσεις του στην korinthiannews.gr ο διοικητής στο νοσοκομείο Κορίνθου Γρ. Καρπούζης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ζήτησα εξηγήσεις από την εργαζόμενη για το άρθρο της. Από ότι φαίνεται υπήρχε περιστατικό με μουχλιασμένο ψωμί παλαιότερα και όχι εντός της εβδομάδας. Ζήτησε συγγνώμη για την παρατυπία της και κατέβασε την ανάρτηση. Μέσα από αυτό το περιστατικό ενημερώθηκα για κάποια πράγματα και θα ληφθούν στο εξής μέτρα ώστε να μην ξανασυμβούν”.

Εδώ υπάρχει πλέον σοβαρό θέμα που αφορά μουχλιασμένο ψωμί που θα έτρωγαν ασθενείς!

Το ερώτημα είναι το εξής: …Ποιος είναι ο αρτοποιός που προμηθεύει το παραπάνω ψωμί; …Παίζει με την υγεία των ασθενών; Υπάρχουν προδιαγραφές ποιότητας και ημερομηνίας; …Ποιος τον ελέγχει; Φτάνουν οι μερίδες ψωμιού στην ώρα τους όπως προβλέπεται και πληρώνεται ο αρτοποιός; Πόσες φορές έχουν συμβεί “κωμικοτραγικά” με το ψωμί; (αυτά που αναφέρει η εργαζόμενη παραπάνω δεν μπορούν να περάσουν στα ψιλά γράμματα)

…Το θέμα είναι σοβαρό! Εμείς ολοκληρώσαμε το ρεπορτάζ. Γράψαμε τα γεγονότα με τη σειρά που έγιναν. Η τελευταία μας ενέργεια είναι την ερχόμενη εβδομάδα να ενημερώσουμε και το υπουργείο υγείας! Θα αναμένουμε απαντήσεις και από εκεί!Σίγουρα πρέπει να ερευνηθεί τι συμβαίνει με το ψωμί που φτάνει σε ασθενείς!

ΣΣ. Ο καθένας μπορεί να κάνει πλέον τα σχόλιά του...

Κ.Ν