Νέα ερώτηση στον υπουργό για το θέμα που “καίει” τους κατοίκους στο Λουτράκι! -Σιγή ιχθύος μέχρι σήμερα από τον Ν. Ταγαρά! -Γ. Γκιώνης: “Καλούμε την κυβέρνηση να αναθεωρήσει”

Νέα ερώτηση στον υπουργό για τα αντιπλημμυρικά στο Λουτράκι που ξαφνικά μετά τις εκλογές …κόπηκαν!

Από τον Κορίνθιο υφυπουργό Ν. Ταγαρά που έκανε δηλώσεις και φωτογραφιζόταν προεκλογικά για το έργο αυτό ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ως τώρα! Αυτά όμως δεν θα τα ξεχάσουν σίγουρα οι κάτοικοι του δήμου Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ! Γιατί ο Ταγαράς για να ανακοινώσει κάποιο έργο (ακόμα και μικρό) …είναι από τους πρώτους. Στην πορεία όμως όταν κάτι “στραβώνει” (που συμβαίνει συχνά) … ο Ταγαράς αποφεύγει τις ανακοινώσεις!

Τι έλεγε ο Ταγαράς πριν από περίπου ένα χρόνο για τα αντιπλημμυρικά στο δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ (δηλαδή λίγους μήνες πριν τις εθνικές εκλογές):

Από την άλλη ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Γ. Γκιώνης από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, φανερά προβληματισμένος από αυτή την εξέλιξη δήλωσε:

“Πρόκειται για έργα υψηλής προτεραιότητας για τον Δήμο μας που ολοκληρώνουν τον
αρχικό σχεδιασμό αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής που έχει πληγεί από τις
καταστροφικές φωτιές και τα πλημμυρικά συμβάντα των τελευταίων ετών.

Καλούμε την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να αναθεωρήσουν και να προχωρήσουν άμεσα στην εξασφάλιση των πηγών χρηματοδότησης για την υλοποίηση των έργων ανιτπλημμυρικής προστασίας των 8 ρεμάτων της ευρύτερης περιοχής Λουτρακίου -και των συνοδών τους έργων- που έχει ανάγκη ο τόπος μας, ειδικά σε περιβάλλον κλιματικής κρίσης”

Κ.Ν