Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου: “Επιστροφή με 75 μετάλλια, 10 προκρίσεις στην Β’ Φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, 1 βραβείο MVP και 3η θέση στην περιφέρεια Πελοποννήσου”

Από το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: “Επιστροφή με 75 μετάλλια, 10 προκρίσεις στην Β’ Φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, 1 βραβείο MVP και 3η θέση στην περιφέρεια Πελοποννήσου!

Με τη συμμετοχή 38 αθλητών έλαβε μέρος η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στην Πάτρα, εκεί όπου διεξήχθησαν παράλληλα η ‘Α φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος για τις αγωνιστικές κατηγορίες και οι θερινοί αγώνες 9-12 ετών για τις προαγωνιστικές κατηγορίες.

Οι αθλητές του ΝΟΚ κατάφεραν μέσω των εμφανίσεών τους να φέρουν στην ομάδα συνολικά 75 μετάλλια και πολλά ατομικά ρεκόρ!

Συγκεκριμένα η προαγωνιστική ομάδα συμμετέχοντας με 24 αθλητές τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αγωνίσματα κατέκτησε 37 μετάλλια, σε μια συνολικά καλή εμφάνιση με πολλά ατομικά ρεκόρ.

Η αγωνιστική ομάδα συμμετέχοντας με 14 αθλητές κατέκτησε 38 μετάλλια , με εξίσου πολλά ατομικά ρεκόρ. Επίσης , με τις θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές, έφεραν την Κόρινθο στην 3η θέση με 160 βαθμούς στην κατάταξη των γυναικών, στους άντρες η ομάδα μας κατετάγη επίσης 3η απέχοντας μόλις 17 βαθμούς από την 2η, ενώ στη γενική βαθμολογία η ομάδα μας βρέθηκε στην 4η θέση απέχοντας μόλις 17 βαθμούς από την 2η θέση στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επιπλέον ο αθλητής μας Θάνος Διαμαντίδης κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου αθλητή των αγώνων από την επίδοσή του στα 200μ. πρόσθιο των ανδρών! Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επίδοσή του, αλλά και την γενικότερη παρουσία του ως αρχηγός ομάδας μαζί με την Μαρία Τσάγρη, οι οποίοι επιτέλεσαν άψογα τον ρόλο που τους ανατέθηκε!

Τα παραπάνω αποτελέσματα, αποτελούν δείγμα της προσπάθειας του κάθε αθλητή που συμμετείχε και έρχονται σαν αποτέλεσμα της δουλειάς που έδωσαν οι αθλητές σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Μιας σεζόν που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί καθώς οι κάποιοι από τους αθλητές μας κατάφεραν να περάσουν στην β φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει σε 2 εβδομάδες στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ θα συμμετάσχουν οι:

Αντωνόπουλος Κων/νος,

Γερουλάκη Μαρίλια,

Δημάκης Αριστείδης

Διαμαντίδης Χάρης,

Ηλιάκης Γεώργιος,

Θεοδώρου Κομνινή,

Μαρτίκος Βασίλης,

Μπουκουβάλα Μαρία,

Στρατουδάκη Μελίζα,

Τσάγρη Μαρία.

(Οι παραπάνω προκρίσεις προέκυψαν έπειτα από συμψηφισμό των αποτελεσμάτων όλων των περιφερειών. Αναμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα από την ομοσπονδία).

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, προπονητές, ΔΣ και γονείς για τις προσπάθειές τους στους αγώνες αλλά και για όλη την υποστήριξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου!

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κορινθίων, το Κε.π.α.π Δήμου Κορινθίων, αλλά και τον αντιπρόεδρο του κ. Γιώργος Μαγκλάρας για την συμβολή τους στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε την πόλη μας σε πανελλαδικό επίπεδο!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς που στήριξαν την φετινή μας προσπάθεια, και χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο να καταφέρουμε όσα πετύχαμε φέτος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτοί, ήταν οι τελευταίοι αγώνες προαγωνιστικής για τα παιδιά 12 ετών (έτος γέννησης 2011). Τον Σεπτέμβρη θα ενταχθούν στο δυναμικό της αγωνιστικής ομάδας. Συγχαίρουμε κάθε αθλητή ξεχωριστά για όλα αυτά τα χρόνια τους στην προαγωνιστική ομάδα και ευόμαστε καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στην μετάβασή τους στην αγωνιστική ομάδα.

Οι προπονήσεις και για τα 2 τμήματα θα συνεχιστούν κανονικά όλο τον Ιούλιο με στόχο την διατήρηση της φυσικής κατάστασης των αθλητών και την προετοιμασία για τη Ναυτική Εβδομάδα 2023…”