ΝΕΜΕΑ: Αστυνομικοί είχαν τον επιχειρηματία στο έδαφος…

Την παρακάτω ανάρτηση δημοσίευσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο επιχειρηματίας στη Νεμέα Θ. Παπαδάς που αφορούσε τον ίδιο …και την περιπέτεια που είχε με την αστυνομία!

Όλη η Νεμέα …σε ένα ποτήρι με την ανάρτηση αυτή και “βουίζει” ο τόπος!

Γίνεται αναφορά για επιχειρηματία που είχαν οι αστυνομικοί στο έδαφος, δήμο, διατεταγμένη υπηρεσία, covid- μάσκες…κτλ!

…Πολύ πιθανό κάποια “καρφωτή” θα έγινε!

Αναφέρθηκε στην εν λόγω ανάρτηση:

“Αγαπημένοι μου, όταν η συντεταγμένη πολιτεία, Δημοτική αρχή και Αστυνομία, είναι σε Διατεταγμένη Υπηρεσία, τότε κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας των πολιτών, παραπέμπει σε τριτοκοσμικές κοινωνίες!!!

Ο φίλος μου Θανάσης Παπαδάς ” Οινοποιείο Παπαδά” και “Αμπελώνες Χαρίτου” στην γιορτή του τρύγου μαζεύτηκαν οικογενειακά και κάλεσαν και ελάχιστους φίλους, όπως γίνεται σε κάθε σπίτι, στο τρύγο των σταφυλιών!!!

Παρόλα αυτά, οι παρευρισκόμενοι στην αυλή του σπιτιού, που είχε στηθεί το πατητήρι ήταν καθήμενοι, τηρούσαν αποστάσεις και οι περισσότεροι φορούσαν μάσκες!!!

Όταν έφτασα στο σημείο, συνάντησα μεγάλη αστυνομική δύναμη, τον Παπαδά στο έδαφος και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να περάσουν χειροπέδες, γνωρίζοντας στην κατάσταση που βρίσκεται ο Θανάσης. Επίσης βεβαιώθηκαν παραβάσεις( μάσκας) σε όλους τους συγγενείς!!!

Τελικά ομολογήθηκε ότι η συγγενική εκδήλωση έπρεπε να ματαιωθεί…έτσι αποφάσισε η Τοπική Αρχή!!!

Αίσχος, ντροπή, αηδία για το κράτος δικαίου!!!Θανάση μου, Ειρήνη, Βασιλική, Δημήτρη…είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε!!!Συγχαρητήρια για την ποιότητα των ” οίνων Παπαδά”!!!

Η ανάρτηση στο facebook

ΣΣ. Δεν γνωρίζαμε ότι ο Παπαδάς έγινε και οινοποιός! Τώρα σε ότι αφορά την περιπέτεια που είχε ίσως ο ίδιος να γνωρίζει καλύτερα …τι κρύβεται (ή όχι) από πίσω!

Γενικά στη Νεμέα έχουμε δει να συμβαίνουν περίεργα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια…

Κ.Ν