ΝΕΜΕΑ: Δεν ήταν επιτυχία του Παλυβού, …απλά ο δήμαρχος έκανε χαμηλές πτήσεις!

Η ανακοίνωση του δημάρχου Νεμέας Κ. Φρούσιου:

Μέχρι τώρα έδειξε ο συνδυασμός του ότι ήταν …μία φωτοβολίδα!

Και η ανακοίνωση του Γ. Παλυβού:

Το αποτέλεσμα των εκλογών:

περίπου 300 ψήφοι διαφορά!

ΣΣ. Μάλλον στάθηκε τυχερός ο Κ. Φρούσιος σε αυτές τις εκλογές γιατί κάποιο ιδιαίτερο έργο δεν παρουσίασε στη Νεμέα. Ήταν δήμαρχος τετραετίας και δεν είχε μεγάλη φθορά από τη στιγμή και που η κριτική που δέχτηκε από την αντιπολίτεση ήταν ελάχιστη! Ακόμα και τα ΜΜΕ …δεν ασχολήθηκαν μαζί του! Αλλά το κυριότερο σε αυτές τις εκλογές ήταν σαν …να μην έχει αντίπαλο!

Στήθηκε ένας συνδυασμός …της τελευταίας στιγμής (του Παλυβού) που παρουσίασε τους πρώτους συμβούλους μέσα στο καλοκαίρι (λίγο πριν τις εκλογές δηλαδή)!!! Έκανε κάποιο “θόρυβο” στην αρχή αλλά όπως ήταν αναμενόμενο “ξεφούσκωσε” γρήγορα! Αυτά ευνόησαν τον Φρούσιο. Στάθηκε τυχερός!

Αυτή όμως είναι η κρίσιμη θητεία για τον Φρούσιο που θα κληθεί να παρουσιάσει ΕΡΓΟ και να κάνει αυτά που ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ! Μέχρι τότε ας αναλογιστεί ο Φρούσιος πως κέρδισε για περίπου 300 ψήφους (!!!) έναν συνδυασμό που ξεκίνησε την τελευταία στιγμή, ενώ ο ίδιος ήταν δήμαρχος μόνο μία τετραετία (χωρίς φθορά)!

-Φυσικά και ο συνδυασμός του Παλυβού πρέπει να δείξει ότι αξίζει να τον εμπιστευτεί ο κόσμος και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων! Γιατί μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι είναι μία “φωτοβολίδα” και τίποτα περισσότερο! Το ποσοστό που συγκέντρωσε δεν θεωρούμε ότι ήταν επιτυχία του συνδυασμού του Παλυβού, απλώς έκανε χαμηλές πτήσεις ο δήμαρχος και ο συνδυασμός του!

Από ότι φαίνεται στη νέα πενταετία θα δούμε πολλά στη Νεμέα…

Κ.Ν