ΝΕΜΕΑ: Θέματα καθημερινότητας …στον αυτόματο πιλότο!

Από την παράταξη “ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ” μεταξύ άλλων ανακοινώνεται:

“Τη Δευτέρα 04/03/2024 πραγματοποιήθηκε η 1η ειδική Δημόσια Συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής αρχής για τα πεπραγμένα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.

Στο θέμα της Άρδευσης ο Δήμαρχος παραδέχτηκε ότι στις Αρχαίες Κλεωνές γίνονται ατασθαλίες και πρέπει να μπει μία τάξη. Αυτό άλλωστε το μαρτυρά και η παραδοχή του πως το 80% και πλέον των οφειλών άρδευσης προς το Δήμο προέρχονται από την εν λόγω τοπική κοινότητα. Μάλιστα, αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η πληροφόρηση από τον Πρόεδρο Αρχαίων Κλεωνών ότι «πλήρωνε τον υδρονομέα από την τσέπη του».

Στο θέμα της Ανακύκλωσης διαπιστώσαμε το προφανές, ότι δηλαδή ο Δήμος μας για τέσσερα και πλέον χρόνια δεν πραγματοποιεί καθόλου συγκομιδή ανακυκλώσιμων. Επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος παραδέχτηκε ότι επικοινώνησε με την εταιρεία ανακύκλωσης της περιοχής μας, κατόπιν εορτής, δηλαδή μετά την αποστολή των θεμάτων της λογοδοσίας που προτείναμε, στα οποία υπήρχε και το θέμα της ανακύκλωσης.

Στο θέμα της διαχείρισης του τεράστιου προβλήματος με τα Αδέσποτα διαπιστώσαμε ότι η Δημοτική αρχή το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου βρίσκεται στο ίδιο σημείο που βρισκόταν και την προηγούμενη τετραετία, δηλαδή στο σημείο μηδέν, χωρίς να μας παρουσιάσει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο.

Στο ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων ο Δήμαρχος συνηγόρησε στο ότι το Στάδιο Νεμέας είναι καταπονημένο και δεν γίνεται να χρησιμοποιείται από τόσες πολλές ομάδες…”

ΣΣ. …Τι ακριβώς συμβαίνει στη Νεμέα; Ο δήμαρχος για ένα θέμα παραδέχεται ότι γίνονται ατασθαλίες (τι έχει κάνει ως τώρα για το θέμα αυτό είναι το ζητούμενο), από την άλλη σε άλλο θέμα ο αντιδήμαρχος λειτουργεί καθυστερημένα (!!!), στο θέμα με τα αδέσποτα …δεν έχουν κάνει τίποτα και ότι το στάδιο Νεμέας είναι καταπονημένο και δεν γίνεται να χρησιμοποιείται από τόσες πολλές ομάδες!

Δηλαδή μιλάμε παραπάνω για θέματα καθημερινότητας που δείχνουν να έχουν μπει από τη δημοτική αρχή και τον Φρούσιο …στον αυτόματο πιλότο!

Με την ευκαιρία να ρωτήσουμε τη δημοτική αρχή του Φρούσιου να μας πει ένα μεγάλο έργο που ολοκληρώθηκε ή γίνεται τώρα στη Νεμέα, επίσης ΠΟΣΑ και ΠΟΙΑ μεγάλα έργα έχουν γίνει στην έως τώρα θητεία τους; …Η βάζουμε δύσκολα;

Μάλλον εδώ κολλάει το : Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

Η ανάρτηση του συνδυασμού την Τρίτη το απόγευμα: