ΝΕΜΕΑ: Οι αντιφάσεις, οι κοροϊδίες, και οι παραλείψεις του δημάρχου που θέτουν σε κίνδυνο και τη δημόσια υγεία! -Επιστολή “κόλαφος”

Διαβάζοντας κανείς προσεκτικά την παρακάτω επιστολή του Απ. Καραχοντζίτη διαπιστώνει πόσα είναι τα σοβαρά θέματα που υπάρχουν στη Νεμέα!

Σίγουρα ανοίγουν πολλά θέματα και θα κληθεί ο δήμαρχος να δώσει απαντήσεις στους δημότες…

Εκτός των άλλων γίνεται λόγος για τις αντιφάσεις, τις κοροϊδίες, και τις παραλείψεις του δημάρχου που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη δημόσια υγεία! Επιστολή “κόλαφος” για τον δήμαρχο!

Από τον δημοτικό σύμβουλο στη Νεμέα Απ. Καραχοντζίτη αναφέρεται σε δελτίο τύπου:

«Κύριε Δήμαρχε,

Για ακόμη μία φορά μας φέρνετε στην δύσκολη θέση να εντοπίζουμε λάθη και παραλείψεις ακόμα και ψεύδη .

Αναγκαζόμαστε σήμερα να επικοινωνούμε με τους συμπολίτες μας με αυτόν τον τρόπο μέσω των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης γιατί εσείς δεν κάνατε τις εξαγγελίες σας πραγματικότητα.  

Εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες του lockdown και τον τρόπο που γίνονται σήμερα τα δημοτικά συμβούλια σταματήσατε την ζωντανή μετάδοση ενώ πλέον είναι πιο εύκολο.

Μας κοροϊδεύατε όλους λοιπόν πριν και μετά τις εκλογές αλλά και τώρα όταν λέγατε ότι τα δημοτικά συμβούλια θα βιντεοσκοπούνται και θα μεταδίδονται σε όλο το Δήμο την ώρα της διεξαγωγής τους.

Προφανώς θέλατε και θέλετε μία κοινωνία να την έχετε του χεριού σας.

Για Τους σκοπούς σας, χρησιμοποιείται το lockdown νομίζοντας ότι θα κρατήσετε όλα τα προβλήματα του Δήμου εντός του γραφείου σας. Έχετε μοιράσει σε όλους μας αλλά περισσότερο στους νεοεκλεγέντες του  δημοτικού συμβουλίου την απόλυτη απογοήτευση.

Τα θέματα που φέρνετε στο δημοτικό συμβούλιο από την αρχή της θητείας σας έως και σήμερα είναι μόνο διαδικαστικού χαρακτήρα και όλες τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή την καθημερινότητα και την ανάπτυξη του Δήμου τις παίρνετε μόνος σας και ίσως με τη συνεργασία του στενού σας περιβάλλοντος.

Δεν εκμεταλλευτήκατε ποτέ τις φρέσκες ιδέες μας αλλά και την ταχύτητα και την ορμή που έχουν οι νέοι άνθρωποι.

Προφανώς έχετε καλυφθεί σε όλα από τους συμβούλους της προσωπικής σας επιλογής.

Όπως έγινε και σήμερα τα θέματα που απασχολούν όλους τους συμπολίτες μας (Ασωπός, ύδρευση, το άγαλμα στην πλατεία) ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και κατατέθηκαν από την αντιπολίτευση.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;

Εκτός από το ότι θέλατε να τα αποκρύψετε και να τα αποσιωπήσετε ;

1.Ο Ασωπός για εμάς αποτελεί ένα όνειρο που κάποτε πρέπει να γίνει το επισκέψιμο ποτάμι που θα καθορίζει την Νεμέα αλλά και το νομό Κορινθίας.

Είναι το μοναδικό που διαρρέει το Νομό και που σύντομα θα αποτελεί έτσι κι αλλιώς αναπόσπαστο κομμάτι φυσικού κάλλους μαζί με το φράγμα.

Κι εσείς θέλοντας να αποποιηθείτε τις ευθύνες σας για την σημαντική καταστροφή του ποταμού στο συγκεκριμένο σημείο που προκαλέσατε μπήκατε στη διαδικασία με φθηνές δικαιολογίες να κατηγορείτε τους συμπολίτες μας ότι αυθαίρετα έκοβαν δέντρα για προσωπική χρήση της ξυλείας.

Όμως η αντίφαση είναι πως λίγες μέρες πριν λέγατε από την τηλεοράση πως δεν έχει κοπεί κανένα δέντρο.

2.Συνδέσατε μια παλιά γεώτρηση η οποία έχει παροπλιστεί όσον αφορά το πόσιμο νερό λόγω της ακαταλληλότητας της στο δίκτυο με την ευκαιρία της σοβαρής βλάβης της γεώτρησης ύδρευσης και καλά κάνατε.

Αλλά ΞΕΧΑΣΑΤΕ να ενημερώσετε τον κόσμο για την καταλληλόλητα του νερού.

Ίσως όμως να μην ξεχάσατε αλλά να βασιστήκατε στις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ για δήθεν καταλληλόλητα και αφήσατε με την άγνοια τους συμπολίτες μας να πίνουν από το νερό μόνο με δικό σας «πιστεύω» που βασιζόταν σε μία ανάλυση του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του 2020 θέτοντας φυσικά σε κίνδυνο την δημόσια  υγεία όλων μας.

Επίσης σε ερώτηση μας γιατί δεν έχετε συνδέσει την καινούργια γεώτρηση τόσο καιρό με το δίκτυο ύδρευσης ώστε να ξεκουράζει την τωρινή μας γεώτρηση αλλά και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση βλάβης, μας απαντήσατε εκτός των άλλων ότι δεν υπήρχε επάρκεια χρημάτων.

Φανταζόμαστε πως θα στοίχιζε πιο φθηνά από τα 25.000 που στοίχισε το site του Δήμου.

3.Από τα πεπραγμένα σας στην πλατεία αποδεικνύεται ότι όχι μόνο είστε χωρίς αισθητική αλλά είστε και ικανός να κανιβαλίζετε αντί να συμπληρώσετε ότι έχει ήδη φτιαχτεί.

Βρήκατε μία πεταμένη πέτρα η οποία δεν έχει καμία αισθητική με την όλη κατασκευή της πλατείας και την τοποθετήσατε έτσι ώστε να κρύβει το σιντριβάνι και την υπόλοιπη πλατεία.

Τελικά πότε ρωτήσετε το ΔΣ για όλα αυτά; Τι είστε εσείς, κανάς φοβερός αρχιτέκτονας;

Δεν πάτε να φτιάξετε να δουλεύει το σιντριβάνι και ο καταρράκτης της πλατείας που έχουν να δουλέψουν από την εκλογή σας παρά να προκαλείτε την αισθητική μας κάθε φορά που περνάμε από την πλατεία δημότες και επισκέπτες ;

Σας κάναμε πρόταση και την απορρίψατε.

Φυσικά όλα αυτά δεν αφορούν μόνο εσάς ,αφορούν και όλους αυτούς που επιλέξατε να είναι δίπλα σας και να λένε πάντα ναι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Και όσον αφορά την αμέτοχη στάσης σας στους χυδαίους χαρακτηρισμούς του αντιδημάρχου προς τους συμπολίτες μας, μας αποδεικνύετε ότι έχετε τις ίδιες απόψεις και πεποιθήσεις προς το πρόσωπο των δημοτών σας.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ.

Ελπίζουμε να δουλέψετε ώστε να μας αλλάξετε γνώμη».