ΝΕΜΕΑ: Ο “μαχαλόμαγκας” αντιδήμαρχος! -…Με κουτσαβακισμούς δεν διοικείται ο δήμος!

Σε σύγχυση φαίνεται να είναι τα στελέχη του δημάρχου Νεμέας Κ. Φρούσιου και το δείχνουν ξεκάθαρα …σε σημείο να αναρωτιέται κανείς τι συμβαίνει!

Όπως αυτά που καταγγέλλονται παρακάτω για την συμπεριφορά του αντιδημάρχου!

Δήμαρχε έτσι “καμαρώνετε” τους συνεργάτες σας; Δεν καταλαβαίνετε ότι τέτοιες συμπεριφορές σας εκθέτουν ως δημοτική αρχή; …Θα απαντήσετε αυτή τη φορά ή είναι δύσκολο;

Τέλος σε ότι αφορά τα αγροτικά προβλήματα σαν δημοτική αρχή δεν βλέπουμε να έχετε πάρει κάποια αξιόλογη πρωτοβουλία. Εκτός από το να πιάνετε το μικρόφωνο δήμαρχε και να λέτε πράγματα …απλά για να τα πείτε!

Η ανάρτηση του δημάρχου στις 9 Φεβρουαρίου. Μόνο με δηλώσεις συμπαράστασης δήμαρχε θεωρούμε ότι …δεν πείθετε τους αγρότες της περιοχής (να σημειωθεί ότι οι αγρότες στη Νεμέα είναι οι μόνοι που ξεσηκώθηκαν κάνοντας κινητοποιήσεις σε σχέση με τους άλλους αγρότες στην Κορινθία)

Από το συνδυασμό «ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ» αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Αφορμή για την παρούσα ανακοίνωση αποτελεί η αναίτια, υπερβολική και χωρίς νόημα αντίδραση του αντιδημάρχου Ρογκάκη Παναγιώτη, έπειτα από ερώτημα του Δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Δημόπουλου Σάκη και παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Κεφάλα, όπου αναφέρθηκαν στην καθυστέρηση της Δημοτικής αρχής εδώ και ενάμισι μήνα να προσκαλέσει σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, συζήτηση για τις εξελίξεις στα αγροτικά, παρά τις συνεχείς παραινέσεις μας.

Ο αντιδήμαρχος ως άλλος μαχαλόμαγκας μας προέτρεψε «να ψαχτούμε λιγάκι» και μας κούνησε το δάχτυλο, νομίζοντας ότι αυτός κατέχει την απόλυτη αλήθεια και είναι ο μόνος γνήσιος εκφραστής του αγροτικού κόσμου της Νεμέας. Στη συνέχεια ο κύριος Δημόπουλος με νηφαλιότητα, ευγένεια και σεβασμό στον θεσμό ζήτησε εκ νέου το λόγο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε να του τον δώσει επιδεικτικά.

Η ενόχληση του αντιδημάρχου και ο τρόπος με τον οποίο εκφέρει το λόγο του, αποτελεί μία απέλπιδα προσπάθεια να καλύψει την ολιγωρία της πλειοψηφίας σε ένα ακόμα κρίσιμο ζήτημα. Όταν σας τίθενται εύλογα ερωτήματα διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Με κουτσαβακισμούς δεν διοικείται ο Δήμος και δεν παράγεται αποτέλεσμα για τους πολίτες…»

ΣΣ. Επίσης στη Νεμέα συζητιούνται και άλλα με αποτέλεσμα να αναρωτιέται κανείς τι έχει να κρύψει η δημοτική αρχή!!! Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΝΕΜΕΑ: …Θέλει κάτι να κρύψει ο Φρούσιος; Ακόμα περιμένουν απάντηση οι δημότες! Ίσως ο δήμαρχος για κάποιο λόγο δυσκολεύεται να απαντήσει!