Νοσοκομείο Κορίνθου: Μέσα σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ από γεμάτη …έμεινε μισή η ΜΕΘ με κορονοϊό!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Πέμπτη 6 Μαΐου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 3.421.

Όσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Πέμπτη καταγράφηκαν 75 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 9.463.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 12, στην Π.Ε. Αρκαδίας 14, στην Π.Ε. Κορινθίας 33, στην Π.Ε. Λακωνίας 8 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 8.

Εξ άλλου, μέχρι και την Πέμπτη, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 147 άτομα (τα 4 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 10, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 10, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 40, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 47 (τα 3 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 15 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 25 (το 1 σε ΜΕΘ)…”.

ΣΣ. Μέσα σε μία μέρα από γεμάτη …έμεινε μισή η ΜΕΘ με κορονοϊό στο νοσοκομείο Κορίνθου! Την Τετάρτη η ΜΕΘ ήταν γεμάτη με έξι ασθενείς, ενώ την Πέμπτη …έμεινε με τρεις ασθενείς!

Κ.Ν