ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κορίνθου: “Δεν είναι εξοπλισμένη η ΜΕΘ για τον κορονοϊό! -Όποιος μπαίνει εκεί θα πεθαίνει…”

Αυτά που αναφέρει σε σχόλιο της στη σελίδα της korinthiannews.gr στο facebook μία εργαζόμενη που υπάγεται στο νοσοκομείο Κορίνθου η Γ. Καραβιζίνια για τη ΜΕΘ σε ότι αφορά τον κορονοιό είναι πολύ σοβαρά και έχουν προκαλέσει ήδη αίσθηση! Με απλά λόγια αναφέρει ότι όποιος μπαίνει εκεί (στη ΜΕΘ) θα πεθαίνει γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κατάλληλα εξοπλισμένη!!!

Αυτά (την άρνησή τους δηλαδή γενικότερα για τη ΜΕΘ κορονοιού) αν δεν κάνουμε λάθος τα είχαν αναφέρει από την αρχή προς τους υπεύθυνους, αλλά με πιο “κομψό” τρόπο, διακεκριμένοι γιατροί του νοσοκομείου Κορίνθου, όπως ο πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου Κορίνθου Χ. Χασικίδης αλλά και ο διευθυντής της μαιευτικής κλινικής Ν. Καμπάς ο οποίος ήταν και επι 6 χρόνια διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας (μέχρι τον Οκτώβριο του 2020). Απλά τώρα ήρθε και η Γ. Καραβιζίνια και τα είπε δημόσια με “σκληρό” τρόπο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Όλα ξεκίνησαν με ανάρτηση της korinthiannews.gr την περασμένη Τετάρτη όπου αναφέραμε: “Η ΜΕΘ για περιπτώσεις κορονοϊού λειτούργησε πριν από λίγες μέρες στο νοσοκομείο Κορίνθου και σήμερα, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της korinthiannews.gr, υπήρξε ο πρώτος νεκρός.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο, περίπου 75 ετών, ο οποίος είχε μεταφερθεί από νοσοκομείο των Αθηνών…”

φωτο αρχείου

“‘Οποίος μπαίνει στην ΜΕΘ αυτή θα πεθαίνει”

Το παραπάνω θέμα με τον θάνατο του ηλικιωμένου στο νοοσκομείο Κορίνθου σχολιάστηκε από αρκετά άτομα στη σελίδα της korihthiannews.gr στο facebook!

Η Γ. Καραβιζίνια απάντησε σε έναν άλλο αναγνώστη σε ότι έχει να κάνει με τη ΜΕΘ που δημιουργήθηκε στο νοσοκομείο για τον κορονοϊό.

Και αναφέρει σε ένα σημείο ξεκάθαρα: “Με απλά Ελληνικά οποίος μπαίνει στην ΜΕΘ αυτή που η κυβέρνηση και η Περιφέρεια λύσαξαν να την κάνουν για κορωνοιό θα πεθαίνει. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός, δεν υπάρχουν θάλαμοι αρνητικής πίεσης, η ΜΕΘ αυτή δεν έχει προθάλαμο που σημαίνει με το που ανοίγει η πόρτα βλέπεις κατευθείαν τα κρεβάτια…”

Διαβάστε αυτούσιο το σχόλιο που έκανε η Γ. Καραβιζίνια:

ΣΣ. …Εκεί στο υπουργείο και την περιφέρεια να δούμε τώρα τι θα απαντήσουν! Πόσο εξοπλισμένη είναι αυτή η ΜΕΘ που δημιουργήθηκε για τον κορονοιό; Όσες προσπάθειες να καταβάλει η κάθε διοίκηση δεν είναι στο χέρι της να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν όταν υπάρχουν εντολές …από πάνω (τα υπουργεία εννοούμε)!

-Ο ιατρικός σύλλογος Κορινθίας, ο σύλλογος εργαζομένων στο νοσοκομείο Κορίνθου, ο αντιπεριφερειάρχης που είναι και γιατρός Τ. Γκιολής, δεν θα βγάλουν κάποια ανακοίνωση για να πούνε αν συμφωνούν ή όχι με τη ΜΕΘ για κορονοϊό στο νοσοκομείο Κορίνθου; Επίσης να πούνε αν είναι κατάλληλα εξοπλισμένη για να χρησιμοποιηθεί για αυτό το σκοπό! Επίσης πόσο κινδυνεύουν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Κορίνθου από τη λειτουργία της; …Περιμένουμε!

Κε Γκιολή είστε και γιατρός! …Κλείνετε τα μάτια σε αυτό το θέμα;

Κ.Ν