ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Το είπαν ευθέως αλλά αυτά μάλλον είναι “ψιλά γράμματα” για τον Γρ. Καρπούζη! -Η διαφορά του με την Δ. Καλομοίρη…

Από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: “Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Σωματείο των εργαζόμενων και τη Διοίκηση, όπου τέθηκαν οι βασικές θέσεις και παρεμβάσεις του κόμματος και του βουλευτή του Νομού και επισημάνθηκε η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης των δομών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Υγείας με προσωπικό.

Tο Νοσοκομείο δεν λειτουργεί με τις ειδικότητες και την επάρκεια που πρέπει τόσο για την κλινική Covid, όσο και για τα έκτακτα  και τακτικά περιστατικά και χειρουργεία που αφορούν στον γενικό πληθυσμό. Με αποτέλεσμα αρκετοί να οδηγούνται σε ιδιωτικές κλινικές με μεγάλο κόστος και ταλαιπωρία…”

Η προηγούμενη διοικήτρια στο νοσοκομείο Κορίνθου …που δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω

ΣΣ. Αυτά προφανώς …είναι ψιλά γράμματα για τον διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζη ο οποίος …έχει μάθει ως τώρα να στέλνει ανακοινώσεις δευτερευούσης σημασίας (πχ. αν τη “γλιτώσει” κάποιος ασθενής από τη ΜΕΘ, να ευχαριστεί επιχειρηματίες για το παραμικρό που κάνουν ως δωρεά στο νοσοκομείο, για παρουσίες πολιτικών προσώπων στο νοσοκομείο…κτλ).

Ανακοινώσεις όμως για το ΠΟΣΟΙ ασθενείς χάνουν τη ζωή τους στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κορίνθου …για κάποιο λόγο (ο ίδιος ξέρει καλύτερα) κωλύεται να βγάλει!

Εδώ έφτασε στο σημείο ο Καρπούζης να μην βγάζει ανακοίνωση σε μία ΣΟΒΑΡΗ ανάρτηση όπως:

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: …Παίζουν με την υγεία των ασθενών με κορονοϊό; Τα εντέλλεσθαι του διοικητή Γρ. Καρπούζη…

Η προηγούμενη διοικήτρια του νοσοκομείου Κορίνθου Δ. Καλομοίρη τελικά αποδείχτηκε αντράκι και με τις παρεμβάσεις της βοήθησε όσο το δυνατόν στην καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου Κορίνθου.

Και το κυριότερο όχι μόνο απαντούσε σε σοβαρά δημοσιεύματα που αφορούσαν το νοσοκομείο Κορίνθου αλλά προσπαθούσε να βρει και λύση!

Καμία σχέση με την ως τώρα στάση του Γρ. Καρπούζη!

Η στάση του Γρ. Καρπούζη και η σιωπή του δημιουργεί πολλά ερωτηματικά!