ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Γεμάτη παραμένει η ΜΕΘ- Η απάντηση που δεν δίνουν…

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Πέμπτη 17 Μαρτίου καταγράφηκαν 1.311 κρούσματα κορονοϊού, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 121.044.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 204, στην Π.Ε. Αρκαδίας 181, στην Π.Ε. Κορινθίας 296, στην Π.Ε. Λακωνίας 263 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 367.

Στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και την Τετάρτη 16 Μαρτίου- συνολικά 115 άτομα (τα 8 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 9 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 4, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 15, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 42 (τα 5 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 10 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 35 (τα 3 στη ΜΕΘ)…”

ΣΣ. Γεμάτη παραμένει η ΜΕΘ στο νοσοκομείο Κορίνθου. ΑΚΟΜΑ όμως να απαντήσουν από τη διοίκηση ποιο είναι το ποσοστό θνητότητας στη ΜΕΘ!!!

-Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: …Κρύβουν τα ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ! -Πλέον το θέμα έφτασε στον υπουργό! -Η διοίκηση συνεχίζει να μην απαντάει…

Όσο δεν απαντούν τόσο θα συνεχίζουμε να ρωτάμε! Οι Κορίνθιοι πρέπει να μάθουν τι συμβαίνει με τους ασθενείς κορονοϊού, τη ΜΕΘ και το ποσοστό θνητότητας!

Οι Κορίνθιοι πολιτικοί της κυβέρνησης βλέπουν όλα αυτά που συμβαίνουν στο νοσκομείο Κορίνθου, τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ που υπάρχουν αλλά…

Συνηθίζουν …να κάνουν πως δεν βλέπουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ακόμα και αν οι αποφάσεις είναι κατά του τόπου τους

Κ.Ν