ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Ο Καρπούζης έβγαλε ανακοίνωση για τα μόνιτορ και άρχισε τις ευχαριστίες στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου…

Ενώ το νοσοκομείο Κορίνθου ειδικά αυτό το διάστημα υπολειτουργεί καθώς οι ΜΕΘ είναι γεμάτες με ασθενείς με κορονοϊό και ενώ υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό ο διοικητής Γρ. Καρπούζης βρήκε την ευκαιρία να βγάλει ανακοίνωση για τα μότιτορ …και να αρχίσει τις ευχαριστίες!!!

Για το ότι το νοσοκομείο Κορίνθου ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ από τότε που μετατράπηκε σε νοσοκομείο covid καμία καυστική ανακοίνωση δεν λάβαμε από τον Γ. Καρπούζη ο οποίος μάλλον …για κάποιο λόγο δεν το βλέπει και ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ να απαντήσει σε σοβαρά ερωτήματα που έχουμε θέσει (για υπενθύμιση δείτε μόνο μία από τις αναρτήσεις μας στις 24 Σεπτεμβρίου 2021: “ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: …Παίζουν με την υγεία των ασθενών με κορονοϊό; Τα εντέλλεσθαι του διοικητή Γρ. Καρπούζη…”)

Η ανακοίνωση από τον διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζη για τα μόνιτορ:

«Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλου  και τις  συντονισμένες ενέργειες του Διοικητή της ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη και της Διοίκησης του Νοσοκομείου, παραχωρήθηκαν στο Νοσοκομείο 10 Monitors τελευταίου τύπου τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση των κλινών της ΜΕΘ και συνεπώς των παρεχομένων σχετικών υπηρεσιών κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο.

Συγχρόνως με τον τρόπο αυτό τα αντικατασταθέντα Monitors θα χρησιμοποιηθούν σε άλλα τμήματα και ιατρεία του Νοσοκομείου.

Η παραχώρηση αυτή αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου και για το λόγο  αυτό εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο και ολόκληρη την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη για την αμέριστη συμβολή του για την ανωτέρω ενίσχυση μας.

Οι πράξεις αυτές πέραν της ποιοτικής αναβάθμισής μας, τονώνουν το ηθικό ολόκληρου του προσωπικού του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο , που απαιτείται ομοψυχία και προάσπιση του ΕΣΥ».

ΣΣ. Όταν βγάζει ανακοίνωση ο Καρπούζης …παρατηρείται μία σύγχυση! Για υπενθύμιση δείτε μερικές από τις αναρτήσεις:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τα άκουσε ο Καρπούζης! -“Καλό θα ήταν να σεβαστεί ο διοικητής το πένθος μας…” -Η θέση του αντιπροέδρου…

-…Έβγαλαν και ανακοίνωση! -Καλοκαιριάτικα το νοσοκομείο Κορίνθου θα υπολειτουργεί λόγω κορονοϊού… -Τι θα γίνει με τα χειρουργεία…

Κ.Ν