ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Κε Ψυχογιέ …για ποια μικρή νίκη μιλάτε για τους συμβασιούχους;

Από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιό ανακοινώνεται:

“Μια μικρή νίκη για τους συμβασιούχους στο νοσοκομείο Κορίνθου

Σε απάντηση της Επίκαιρης Ερώτησης για τις δομές υγείας στο Νομό και τους εργαζόμενους σε αυτές, που κατέθεσε ο κ. Ψυχογιός  και συζητήθηκε στην Βουλή και που μεταξύ άλλων ζητούσε την ανανέωση των συμβάσεων στη φύλαξη-σίτιση και καθαριότητα στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ο Υπουργός Υγείας δεσμεύθηκε για την τρίμηνη παράταση των συμβάσεων τους».

…Βιάζεστε Ψυχογιέ!

…Βιάζεστε κε Ψυχογιέ για να βγάλετε συμπεράσματα και να μιλάτε για μία μικρή νίκη για τους συμβασιούχους στο νοσοκομείο Κορίνθου! Η τρίμηνη παράταση των συμβάσεων τους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ …αλλά μία μικρή ανακούφιση! Δεν υπάρχει μικρή νίκη! Θεωρούμε ότι με τέτοιες δηλώσεις δεν κερδίζετε τις εντυπώσεις!

Δεν ύψωσαν ούτε τη φωνή στην υφυπουργό!!!

Σε ότι αφορά τους άλλους Κορίνθιους βουλευτές της κυβέρνησης …τι να πούμε! Οι ελλείψεις στο νοσοκομείο Κορίνθου είναι τραγικές και αυτοί (Δήμας και Κόλλιας) φωτογραφίζονταν απαθείς δίπλα από την υφυπουργό υγείας όταν η ίδια έλεγε ότι έχει θετική εικόνα για το νοσοκομείο Κορίνθου χωρίς να της …τρίζουν τα δόντια!!! …Τι να σχολιάσει κανείς μετά!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση στις 07 Φεβρουαρίου 2022: Νοσοκομείο Κορίνθου: “Νιώθουμε προδομένοι -Ρισκάραμε τις ζωές μας -ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ” (φωτο)

Κ.Ν