Ντέρμπυ στο Κιάτο!

Πολύ δυνατός αγώνας έγινε στο κατάμεστο από φίλους των δύο ομάδων στο στάδιο Κιάτου την 01/11/23 όπου βραβεύτηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α. Κούγιας, από τον Πέλοπα Κιάτου, για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και γιατί υπήρξε ποδοσφαιριστής του.

Την  πρόκριση πήρε η πρωτοπόρος στη Γ Εθνική  ΠΑΣ Κόρινθος στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Κορινθίας, ωστόσο τις εντυπώσεις κέρδισε και ο πρωτοπόρος Ά ΕΠΣ Κορινθίας ΠΕΛΟΠΑΣ χάνοντας ευκαιρίες αλλά πετυχαίνοντας και ένα καταπληκτικό γκολ ισοφάριση από στημένη φάση με πάσα – “αριστούργημα” του Φάνη Ζάρκου και σκόρερ τον Νίκο Πεθαίνο στο 49. Γκολ που δείχνει καλή δουλειά στην προπόνηση από την ομάδα του Γιώργου Βορινιώτη. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η βαθμολογική συγκομιδή.           

Σκόρερ για την Κόρινθο οι Τσέλιος στο 30′ και στο 76′ ο Δερμιτζάκης το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η σύνθεση της ομάδας:

Στα θετικά που διακρίναμε ότι τόσο η ΚΟΡΙΝΘΟΣ όσο και ο ΠΕΛΟΠΑΣ διαθέτουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που είτε ήταν στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κορινθίας τα προηγούμενα χρόνια είτε πήραν παραστάσεις από τις ομάδες τους ή τις ακαδημίες Αθηναϊκών ομάδων. Φαίνεται ότι οι διοικήσεις και οι προπονητές τους ήδη τους εμπιστεύονται δίπλα στους έμπειρους παίκτες τους και αυτό είναι το καλύτερο νέο για το μέλλον στο Κορινθιακό και όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Ελπίζουμε οι δύο ιστορικότερες ομάδες της Κορινθίας αλλά και όλες οι ομάδες του νομού να πετύχουν τους στόχους τους και να αναδείξουν τα ταλέντα τους ώστε να αποδώσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καρπούς στην κοινωνία και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Ε.Σ