“Ξεχάσατε ότι ο Πατέρας έχει και Έλεος, έχει και Οργή;”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ξεχάσατε ότι ο Πατέρας έχει και Έλεος, έχει και Οργή;

18 Μαΐου 2013

Κύριε;

Την Ειρήνη Μου σου δίνω, αγαπημένη Μου κόρη. Όλα τα σχέδια που έκανα για εσένα θα πραγματοποιηθούν.

Μεγάλα κακά γίνονται, τελετές που θυσιάζουν παιδιά, και όλα αυτά γίνονται πάντα στο όνομα της ειρήνης και της προόδου. Φόνοι, απάτες, διαφθορά, αναταραχές και ψευδορκίες, δίνουν µια ορατή εικόνα για το πώς κατάντησε αυτή η γενεά.

Η οργή του Πατέρα Μου δεν μπορεί πια να συγκρατηθεί. Πλησιάζει ο θάνατος της γης και ό,τι έσπειρε τούτη η γενεά, αυτό και θα θερίσει. Θα ξεσπάσει μια φωτιά, σφοδρότερη από ό,τι έχει δει ανθρώπου µάτι, και τα στοιχεία της γης θα λιώσουν, κατακαίοντας τη φύση, τους ανθρώπους, τα ζώα, τα πάντα!

Κόρη Μου, η φωτιά είναι αναπόφευκτη, η Καρδιά Μου θρηνεί γεμάτη θλίψη, αλλά είναι ο µόνος τρόπος σωτηρίας που απέμεινε τώρα! Υποφέρω αδιάκοπα, τρυπημένος από τα αγκάθια που φυλακίστηκαν μέσα στο Σώμα Μου. Οι άγγελοί Μου θρηνούν κρύβοντας το πρόσωπό τους µε τα χέρια τους, για να µη δουν τον αφανισμό τούτης της γενεάς, όταν ο Πατέρας Μου φωνάξει: «Αρκετά!» Γι’ αυτό λοιπόν, µη λέτε: «Αχχ, µα η ευσπλαχνία του Κυρίου είναι μεγάλη, θα µας συγχωρήσει.» Ξεχάσατε ότι ο Πατέρας έχει και έλεος, έχει και οργή; Χρειάζομαι πρωτίστως συμφιλίωση, και ειλικρινή μετάνοια, απ’ όλες τις Εκκλησίες. Μια σύναξη στο Όνομά Μου, θα Με δοξάσει.

Ας ενωθεί ο Οίκος Μου, Βασούλα!  Έχοντας Εμένα στο πλευρό σου δεν πρέπει να φοβάσαι! Ομόρφυνε τον Οίκο Μου και ζωογόνησέ τον, οδηγώντας τον στην ενότητα! Συνέχισε τον δρόμο που χάραξα για εσένα, μείνε σταθερή στον δρόμο της ενότητας και σε όσα σου έχω αναθέσει.

Πες στους ποιμένες Μου στις συνάξεις αυτές, να βρουν τη χαρά τους σ’ Εμένα και πουθενά αλλού. Τα μάτια σας να είναι στραμμένα σ’ Εμένα. Μη στρέφεστε δεξιά ή αριστερά. Κρατήστε τα πόδια σας πάνω στα αιματοβαμμένα Αχνάρια Μου, εσείς που είστε ιερείς Μου, κι εσείς που είστε συνεργάτες Μου σ’ αυτό το Έργο. Θα σας φέρω πίσω στο Σπίτι, χέρι µε χέρι, σαν δυο καλοί φίλοι,  μαζί θα βαδίσουμε πάνω σε ζαφείρια, στην ένδοξη Βασιλεία Μου, θριαμβευτικά μέσα στις Αυλές Μου.  Σε εσάς απευθύνομαι τώρα, φίλοι Μου, σε εσάς που οι καρδιές σας συγκινήθηκαν από τη Φωνή Μου και την εκλεκτή Ωδή Μου και συµµετείχατε στο Ποίημά Μου της Αγάπης, της Ενότητας και της Συμφιλίωσης. Σας βεβαιώνω πως ο Πατέρας Μου σας έχει ευλογήσει. Με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα θα ανεβείτε στους ουρανούς μαζί Μου, μέχρι τον Θρόνο Μου.  Κι Εγώ, µε το Βασιλικό Μου Σκήπτρο, θα σας οδηγήσω στα διαμερίσματά σας στην Πόλη Μου, στην Βασιλεία Μου.  Σας κάλεσα και σας φύλαξα, ποτέ δεν σας άφησα από τα Μάτια Μου…

Ο μαθητής Μου, Ιωάννης, ήταν λυχνάρι αναμένω που φώτιζε.  Γίνετε σαν τον Ιωάννη Μου, μείνετε αναμμένοι και  φωτίστε τούτο τον σκοτεινό κόσμο και µην περιμένετε αποδοχή από τους ανθρώπους, αυτό δεν πρέπει να σημαίνει τίποτα για εσάς όπως δεν σημαίνει τίποτα και για Εμένα. Μη σας απασχολεί αυτό, αγαπημένες ψυχές, μείνετε ενωμένες και ζήστε την Ενότητα που σας παρήγγειλα να ζείτε».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…