ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: “Αυτοδιαφημίζεται” ο Τσιώτος …για την προσφορά του! -Ο Σκούρας κάποτε με τα έργα του ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ το δήμο!

Μία προσφορά έκανε η δημοτική ομάδα του δημάρχου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και ο ίδιος ο δήμαρχος Β. Τσιώτος “έσπευσε” να το …διαφημίσει στο facebook!

Εδώ έχουμε την περίπτωση ΔΩΡΕΑ με ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!

Δήμαρχε θεωρούμε ότι έχετε πολλά θέματα στο δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης να ασχοληθείτε αντι να βγάζετε ανακοινώσεις σαν την παρακάτω!

Βγάλατε μία ανακοίνωση όπου …από αλλού ξεκινήσατε …και αλλού καταλήξατε!

Παράλληλα ο Τσιώτος αναφέρει ότι δεν ανήκει στην κατηγορία των υψηλόμισθων αιρετών!

Δεν πρέπει λογικά να έχει και παράπονο ο δήμαρχος για τον μισθό του…

Για παράδειγμα ας πει στους δημότες της περιοχής ποιος είναι ο μισθός του για να κρίνουν οι πολίτες …τα υπόλοιπα, με βάση τους μισθούς που παίρνουν οι ίδιοι (οι απλοί πολίτες)!

Δείτε τώρα την ανακοίνωση από τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

ΣΣ. Με αφορμή την παραπάνω ανάρτηση του Β. Τσιώτου θυμηθήκαμε τις δόξες που γνώριζε το Ξυλόκαστρο επι θητείας του Δ. Σκούρα! Τότε που το Ξυλόκαστρο ήταν το ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ σε όλη την Κορινθία! Το όραμα του Δ. Σκούρα και τα έργα του έχουν καμία σχέση με αυτά που έγιναν τα επόμενα χρόνια στο συγκεκριμένο δήμο; …Απλά ρωτάμε!

Να φανταστεί κανείς ΜΟΝΟ τα αθλητικά έργα που γίνονταν τότε, επι Σκούρα, πόσο συνέβαλλαν στην ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ του δήμου και στην οικονομική ενίσχυση των επιχειρηματιών της περιοχής (…αλήθεια πόσοι έρχονταν για να παρακολουθήσουν τις αθλητικές διοργανώσεις από όλη την Ελλάδα)!

Αυτά αποτελούσαν πραγματική ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για το Ξυλόκαστρο!

Σήμερα βλέπουμε τις δημοτικές αρχές να “αυτοδιαφημίζονται” …για κάποιες δωρεές που κάνουν!

Θεωρούμε ότι ήταν λάθος του Τσιώτου αυτή η ανάρτηση! Για κανένα λόγο οι δημάρχοι, πολιτικοί αλλά και πολίτες δεν πρέπει να διαφημίζουν την προσφορά τους, όποια και αν είναι αυτή! Ο καθένας προσφέρει ότι μπορεί επειδή το ΝΙΩΘΕΙ και όχι για να ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ!

Αφήνουμε τα σχόλια στους δημότες…