ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Οι υπηρεσίες κλείνουν! -Σε ρόλο “παρατηρητή” οι …

Λουκέτο στα ΕΛΤΑ Δερβενίου. Άλλη μία υπηρεσία …έβαλε λουκέτο στην εν λόγω περιοχή!

Το αξιοσημείωτο είναι η αδράνεια της σημερινής δημοτικής αρχής του Β. Τσιώτου που ενώ κλείνει η μία υπηρεσία μετά την άλλη τόσα χρόνια δείχνει …να παρακολουθεί τις εξελίξεις! Ούτε συνεχείς δυναμικές κινητοποιήσεις …ούτε τίποτα!

Για τους Κορίνθιους βουλευτές από την άλλη …τι να πούμε! Συνεχίζουν να είναι “παρατηρητές” στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το νομό! Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές τους είδαν λίγο οι πολίτες όπου αφού τους μοίρασαν οι πολιτικοί υποσχέσεις και πολλά “ΘΑ”, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και πάλι (…θα τους δούμε πάλι στις επόμενες εθνικές εκλογές να δείχνουν τάχα ενδιαφέρον για τους πολίτες)

Πιο συγκεκριμένα:

Νέο «πακέτο λουκέτων» μπαίνει σε 41 καταστήματα των ΕΛΤΑ στην Ελλάδα. Από τη Δευτέρα 23/10/2023, παύει η λειτουργία τεσσάρων καταστημάτων στη Δυτική Ελλάδα και μπορεί κανένα από αυτά να μη βρίσκεται σε αχαϊκό έδαφος, αλλά τα «λουκέτα» θα επηρεάσουν την καθημερινότητα και των Αχαιών.

Αρχικά είχαν κλείσει 25 καταστήματα, ακολούθησαν άλλα 40 και στη συνέχεια ακόμα 35.

Με τις νέες αποφάσεις, ρολά κατεβάζουν από σήμερα άλλα 41 καταστήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, αλλά και σε τουριστικές περιοχές, όπως η Ρόδος, η Κως και η Σαντορίνη, όσο και σε πολλά δυσπρόσιτα σημεία της Ελλάδας.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν καταστήματα της ευρύτερης περιοχής μας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα ΕΛΤΑ Αντιρρίου, Παραβόλας και Ευηνοχωρίου, Κατακόλου, ενώ επηρεάζουν τους Αχαιούς με το κλείσιμο τα ΕΛΤΑ Κοντοβάζαινας Αρκαδίας και Δερβενίου Κορινθίας, καθώς συνορεύουν με περιοχές του Νομού, όπου δεν υπάρχουν άλλα καταστήματα ταχυδρομείων.

Με το κλείσιμο των παραπάνω καταστημάτων θα έχει πάψει η λειτουργία σε 141 καταστήματα από τα 620 που λειτουργούσαν πριν την έναρξη εφαρμογής του σχεδίου αναδιοργάνωσης από τη νέα διοίκηση των ΕΛΤΑ”, αναφέρεται στο pelop.gr.

Κ.Ν