ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Αγανάκτησε ο δήμαρχος με τις ασυναρτησίες ορισμένων…

Επειδή σε ότι αφορά τη πρόσφατη μεγάλη φωτιά στο δήμο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης λέγεται και γράφεται …ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, ο δήμαρχος της περιοχής Β. Τσιώτος αναγκάστηκε να κάνει την παρακάτω ανάρτηση μήπως …και λογικευτούν ορισμένοι!

Γιατί έχουν γραφτεί και ασυναρτησίες ως τώρα που …δεν έχουν προηγούμενο!

Αυτό το οποίο είναι (για την ώρα) το μόνο σίγουρο είναι η “γύμνια” του κρατικού μηχανισμού! Αν ο κρατικός μηχανισμός λειτουργούσε όπως πρέπει σίγουρα αυτή η φωτιά δεν θα είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις!

Τα υπόλοιπα (για την ώρα) είναι …να είχαμε να λέγαμε!

Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτησή μας στις 3 Οκτωβρίου 2024 με τίτλο: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Η ευθύνη της φονικής φωτιάς …έχει όνομα: Την “γύμνια” του κρατικού μηχανισμού! -Τι ερευνά η πυροσβεστική για αντιδήμαρχο!

Και κάτι τελευταίο: Κάποιοι εκεί στην αντιπολίτευση επειδή δεν έχουν να προσάψουν κάτι σοβαρό στη δημοτική αρχή βρήκαν ευκαιρία να αφήσουν αιχμές στη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο για τη φωτιά!!! …Σε λίγο ίσως φτάσουν στο σημείο να πουν ότι φταίει ο δήμαρχος που η φωτιά πήρε ανέλεγκτες διαστάσεις!!! Δεν αποκλείεται να το δούμε και αυτό γιατί πάνω στον ενθουσιασμό τους να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα σε ένα ΣΟΒΑΡΟ θέμα που έχει πάρει πανελλήνια έκταση, …απλά εκτίθενται! Κάτι τέτοια κάνουν κάποιοι εκεί στην αντιπολίτευση και τελικά καταφέρνουν οι πολίτες να μην τους λαμβάνουν σοβαρά υπόψη!

Έχουν αναρωτηθεί όμως κάποιοι εκεί στην αντιπολίτευση αν ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με αυτούς βγάζοντας τους τα “άπλυτα” στη φόρα …τι θα γίνει; Απλά, για την ώρα, το αναφέρουμε…! Είπαμε για την ώρα…

Η ανάρτηση του δημάρχου Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης Β. Τσιώτου: