ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Η δημοτική αρχή του Τσιώτου …εκθέτει τον Χ. Δήμα;

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Τελικά …ποιανού έργο είναι η υπογειοποίηση στο Δερβένι προϋπολογισμού χιλιάδων ευρώ; …Του Δήμα, …του Ταγαρά, …ή του Τσιώτου;

Γιατί για το έργο αυτό δηλώσεις έχουν κάνει και ο Δήμας και ο Ταγαράς!!!

Η δημοτική αρχή του Τσιώτου …μήπως εξέθεσε όμως τον Χ. Δήμα; Γιατί η παρακάτω ανακοίνωση του αντιδημάρχου στο Ξυλόκαστρο …προβληματίζει!

Δείτε την ανάρτηση του αντιδημάρχου Ι. Σκέρου:

Για το έργο αυτό είχε κάνει δηλώσεις πρόσφατα και ο Κορίνθιος πολιτικός Χ. Δήμας!!! Δηλαδή ο Χ. Δήμας είχε κάνει δηλώσεις και για την υπογειοποίηση των καλωδίων που αναλαμβάνει ο ΔΕΔΔΗΕ στην εν λόγω περιοχή!!!

Για ποιο λόγο ο Δήμας έκανε αυτές τις δηλώσεις; …Τι αλήθεια έκανε; Τα είπε για τις εντυπώσεις και μόνο; Η δημοτική αρχή του Τσιώτου αναγνωρίζει μόνο τον Ν. Ταγαρά σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση

Εκτεθειμένος ο Χ. Δήμας για το έργο αυτό και οι παραπάνω δηλώσεις του αντιδημάρχου Ι. Σκέρου …δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης! ΚΑΜΙΑ αναφορά στον Χ. Δήμα που έκανε πρόσφατα αναφορά στο εν λόγω έργο!

Δείτε και την ανάρτηση στις 16 Σεπτεμβρίου του 2022 στο capital.gr τι ανέφερε ο Χ. Δήμας για την υπογειοποίηση των καλωδίων:

“Ολοκληρώθηκε το πρώτο, σημαντικό, βήμα για την υλοποίηση περιφερειακού δρόμου στο Δερβένι ενώ ετοιμάζεται η υπογειοποίηση των καλωδίων που αναλαμβάνει ο ΔΕΔΔΗΕ, με χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Αυτό γνωστοποιήθηκε στις συναντήσεις που είχε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χ. Δήμας στο Δημαρχείο Δερβενίου.

Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός:

“Ολοκληρώθηκε το 1ο σημαντικό βήμα για την υλοποίηση περιφερειακού δρόμου στο Δερβένι, αρχικά μέχρι τον Ζαχολίτικο ποταμό, που αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας εδώ και αρκετά χρόνια.

Η έκταση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής παραχωρείται από την ΓΑΙΟΣΕ, η οποία είχε την κυριότητα, στην ΕΡΓΟΣΕ. Ανοίγει έτσι ο δρόμος ώστε η ΕΡΓΟΣΕ να μπορέσει να εκτελέσει τις διαδικασίες αδειοδότησης ενός ιδιαίτερα σημαντικού αναπτυξιακού έργου για την ευρύτερη περιοχή της Ευρωστίνης και του Δήμου συνολικά.

Στο Δημαρχείο Δερβενίου, συζητήσαμε σήμερα για την σημαντικότητα του έργου, που αναμένεται να αποσυμφορήσει την πόλη από την κίνηση και να δημιουργήσει επιπλέον αναπτυξιακές προοπτικές. Μιλήσαμε επίσης και για άλλα αναπτυξιακά έργα της περιοχής, όπως την υπογειοποίηση των καλωδίων που αναλαμβάνει ο ΔΕΔΔΗΕ, με χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Συγχαρητήρια αξίζει ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, αλλά και όλοι όσοι συνέβαλαν, ώστε να γίνει αυτό το πρώτο σημαντικό βήμα για τη υλοποίηση ενός σπουδαίου έργου για την τοπική κοινωνία. Ο νέος δρόμος που θα δημιουργηθεί αναμένεται να ωφελήσει την καθημερινότητα των κατοίκων, στην ασφαλή διέλευση, τις επιχειρήσεις, αλλά και την τουριστική κίνηση”.