ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ -ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Η σύλληψη ζευγαριού στο Σαραντάπηχο! -Τι βρέθηκε στη στάνη, στο καφενείο και στα σπίτια σε Σαραντάπηχο και Βέλο (φωτο)

Οι έρευνες των αστυνομικών στο ΑΤ Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης έφεραν αποτέλεσμα και οδήγησαν στη σύλληψη ενός ζευγαριού στο Σαραντάπηχο του δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr συνελήφθησαν χθες στο Σαραντάπηχο του δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης ένα ζευγάρι, 44χρονη και 53χρονος, γιατί βρέθηκαν σε στάνη που διατηρούν (στο Σαραντάπηχο) υπολείμματα χασίς.

Στη συνέχεια βρέθηκαν σε έρευνα που ακολούθησε σε σπίτια και καφενείο που διατηρούν στο Σαραντάπηχο, καθώς σε σπίτι που διατηρούν στο Βέλο, ποσότητες χασίς και πήλινος αμφορέας!!!

Από την αστυνομία αναφέρεται: «Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 2 άτομα, 44χρονη και 53χρονος, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνες που έγιναν σε κτηνοτροφική εγκατάσταση, σε οικία τους, καθώς και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρούν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

α) ποσότητα κάνναβης (φούντα-κλώνοι), συνολικού βάρους -84,1- γραμμαρίων,

β) ποσότητα κάνναβης, συνολικού  βάρους -29,35- γραμμαρίων,

γ) -1- πήλινος αμφορέας,

δ) -2- κινητά τηλέφωνα και

ε) το χρηματικό ποσό των -855- ευρώ».

Κ.Ν