ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: “Θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα” λέει ξεκάθαρα ο δήμαρχος! -…Πέρα βρέχει για τους Κορίνθιους πολιτικούς!

“Κατέρρευσε” κομμάτι της παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στην Λυγιά στο δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης. Η διάβρωση των ακτών έχει γενικά προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών!

Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Β. Τσιώτος μεταξύ άλλων αναφέρει: “Τεράστια τα προβλήματα από την διάβρωση. Δημιουργεί πολλά προβλήματα στην Παλαιά Εθνική Οδό. Είναι θέμα χρόνου να έχουμε δυστύχημα και να θρηνήσουμε θύματα!!! Δεν πρέπει όμως να περιμένουμε να γίνει αυτό και μετά να ενεργοποιηθούμε όλοι. Είμαστε σε συνεργασία με την περιφέρεια Πελοποννήσου, μαζί προσπαθούμε να διεκδικήσουμε από τα αρμόδια υπουργεία τις αναγκαίες πιστώσεις ώστε τουλάχιστον να δράσουμε άμεσα σε σημεία που υπάρχουν προβλήματα…”

ΣΣ. Και έχουμε τόσα χρόνια τους ίδιους βουλευτές -υφυπουργούς …που παρακολουθούν τις εξελίξεις στο σοβαρό πρόβλημα της διάβρωσης που “καίει” τους κατοίκους, ειδικά στη Δυτική Κορινθία! Μόνο υποσχέσεις και μεγάλα λόγια ξέρουν να δίνουν λίγο πριν τις εκλογές και μετά …να χάνονται! Τώρα που οι εκλογές πέρασαν …πάνε και οι συχνές προεκλογικές εμφανίσεις τους στο νομό! …Δυστυχώς αυτούς έχουμε!