ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Ο Τσιώτος ….και οι επιλογές του Καλύβα!

…Τι έγινε; Θα είναι υποψήφιος με τον Β. Τσιώτο αυτή τη φορά ο Πάνος Καλύβας; Μια μεταγραφή …αεροδρομίου που έκανε ο δήμαρχος από την παράταξη Ανδρικόπουλου!

Στην πολυετή παρουσία του στα δημοτικά δρώμενα του Ξυλοκάστρου ο “αειθαλής” Μαρκασαίος έχει αποδείξει τις ικανότητες του και τις γνώσεις του για τις θέσεις που κατέχει! Για παράδειγμα και ο παχυλός μισθός των περίπου 1500 ευρώ για τις υπηρεσίες του ως πρόεδρος στην ΔΕΥΑΞΕ; …Κάνουμε λάθος;

Τελευταία ακούγεται στο δήμο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης για διαγραφή λογαριασμών στην ΔΕΥΑΞΕ!!!

Κε Καλύβα εσείς έχετε να απαντήσετε κάτι πάνω σε αυτό; …Ξέρετε κάτι παραπάνω;

Γιατί αν υπάρχουν και τέτοια πράγματα προβλέπουμε να ξεπερνάει σε ψήφους …ακόμα τα φασόλια που πουλάει! Θα μιλάμε ίσως …για εκλογικό μπαζούκας!

Πάντως από εμάς καλή επιτυχία κε Καλύβα!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε μεταξύ άλλων τι είχε αναφέρει παλιότερα σε επιστολή προς τον πρόεδρο του ΔΣ, ο πρώην δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Η. Ανδρικόπουλος σχετικά για τον Π. Καλύβα: “Με την επιστολή μου αυτή ως αρχηγός του συνδυασμού «Ομόνοια» θέλω να σας ενημερώσω ότι από τη στιγμή που ο κ. Παναγιώτης Καλύβας μέλος του συνδυασμού μας, αποδέχτηκε τη πρόταση του Δημάρχου και κατέλαβε τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΞ πάρα τη καθολική αντίθεση των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων μας, δεν ανήκει πια στο συνδυασμό μας και ακολουθεί ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πορεία…”

Ε.Σ