ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Παραίτηση με αιχμές- …Δήμαρχε τι τρέχει;

Αυτά τα οποία συνέβησαν ώστε να παραιτηθεί ο Σ. Γκόλγαρης από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης είναι πολύ σοβαρά και σίγουρα κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Πρώτος από όλους ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Β. Τσιώτος!!!

Σε ένα σημείο της επιστολής του ο Σ. Γκόλγαρης αναφέρει: “Συμπληρωματικά υπενθυμίζω ότι αιτήματα μου που αφορούσαν στην διοικητική στήριξη του Ωδείου δεν έγιναν εισακουστά, με κορυφαία ενέργεια την ανάπτυξη Παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης στην Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου και όχι μόνο, πράγμα για το οποίο χάθηκε η κρίσιμη περίοδος των εγγραφών του νέου σχολικού έτους, θέμα το οποίο είχα επισημάνει από τις πρώτες συναντήσεις μας, μετά την ανάδειξη σας ως
Δημάρχου…”

Ποια απάντηση δίνει για τα παραπάνω ο δήμαρχος;

Επίσης ο Γκόλγκαρης ανέφερε μεταξύ άλλων στον πρόλογο της επιστολής του προς τον δήμαρχο: “Μετά και την πρόσφατη τηλεφωνική μας συνομιλία το πρωινό της 4ης Οκτωβρίου 2019, με αφορμή το παραποιημένο (όπως εσείς μου είπατε) από τους εθελοντές – συνεργάτες σας στο Δερβένι που ασχολούνται με τα θέματα του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση που είχα στείλει με e-mail (το οποίο έχω στο αρχείο της ηλεκτρονικής μου αλληλογραφίας) στον κύριο Σκέρο (Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηλίας Κατσούλης»), σχετικά με την λειτουργία του Ωδείου και αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου από την 1η Οκτωβρίου 2019, εξαναγκάζομαι από την στιγμή που δεν διορθώθηκε όπως σας παρακάλεσα μέχρι και σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ., να παραιτηθώ από την θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης…”.

Δήμαρχε τι ακριβώς συμβαίνει;

Δείτε την ανακοίνωση παραίτησης του Σ. Γκόλγκαρη: