ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!- Έκαναν πρόσληψη στην ήδη νεκρή εργάτρια! -Πως η δημοτική αρχή πήγε να “κουκουλώσει” το θέμα! -Ν. Τράκας: Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου κανονικά θα έπρεπε να είχε συλληφθεί”

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Η δημοτική αρχή του Τσιώτου στο δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης κατάφερε …να τα κάνει θάλασσα και πλέον να εκτεθεί ανεπανόρθωτα στο πανελλήνιο σχετικά με τον θάνατο της άτυχης εργάτριας καθαριότητας εν ώρα εργασίας την περασμένη Κυριακή (αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο όπου εργαζόταν ή άτυχη 45χρονη).

Και κατάφεραν …να τα κάνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα μετά το θάνατο της άτυχης 45χρονης!!!

Ασφάλισαν την άτυχη γυναίκα μετά το θάνατό της για να αποκρύψουν ότι δούλευε ανασφάλιστη!!!

Και έγινε το αναμενόμενο. Σήμερα βουίζει το πανελλήνιο καθώς βρέθηκαν τα έγγραφα που πιστοποιούν ότι η γυναίκα προσλήφθηκε μετά το θάνατό της!!!

Αυτά που ακούστηκαν σήμερα το πρωί σε εκπομπή του OPEN δεν είχαν προηγούμενο για τη δημοτική αρχή του Τσιώτου

Ο πρόεδρος της ΠΟΑ ΟΤΑ Ν. Τράκας σήμερα το πρωί στο OPEN ανέφερε ξεκάθαρα: “Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου κανονικά θα έπρεπε να είχε συλληφθεί από την αστυνομία. Είχε μαύρη εργασία. Δεν το είχε δηλώσει στο Εργάνη και μετά το θάνατο της γυναίκας είχαν το θράσος να κάνουν και δηλώσεις και να λένε ότι οι εργαζόμενοι είχαν σύμβαση!!! Ο δήμαρχος με δική του ευθύνη άφησε τρεις εργαζόμενους …στο έλεος, λόγω ανάγκης που είχαν αυτοί οι εργαζόμενοι και σήμερα υπάρχει μία νεκρή γυναίκα”

Σε κάποια στιγμή μίλησε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Σ. Καραβάς ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Παραιτήσεις δεν έχουμε δει ακόμα, του δημάρχου και του αντιδημάρχου”.

Στη συνέχεια παίρνει το λόγο ξανα ο πρόεδρος της ΠΟΑ ΟΤΑ και αναφέρει: “Στη ΦΥΛΑΚΗ πρέπει να πάνε, όχι παραιτήσεις”

Παρακάτω διαβάστε τι αναφέρθηκε σε ένα από τα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας.

Στη zougla.gr αναφέρεται: “Ανασφάλιστη ήταν η 45χρονη μητέρα πέντε παιδιών και εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου, που έχασε τη ζωή της, όταν όχημα έπεσε πάνω σε απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαινε, όπως αποδεικνύουν τα έγγραφα που έφερε στο φως το OPEN το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την αναγγελία πρόσληψης που δημοσιοποίησε ο Δήμος στο Εργάνη, η πρόσληψη της 45χρονης δημοσιοποιήθηκε μια ημέρα μετά το θάνατό της (που συνέβη στις 8/1). Αυτό αποδεικνύει ότι η γυναίκα δεν είχε σχέση εργασίας με το Δήμο τουλάχιστον για έναν μήνα καθώς η προηγούμενη σύμβασή της είχε λήξει στις 30 Νοεμβρίου, αλλά ο Δήμος μετά το δυστύχημα προσπάθησε να καλύψει ότι είχε εργαζόμενη ανασφάλιστη προλαμβάνοντας την.

Ο Σπύρος Καραβάς αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου και ο Νίκος Τράκας πρόεδρος ΠΟΕ – ΟΤΑ μίλησαν στο OPEN για την αναγγελία πρόσληψης της υπαλλήλου του Δήμου, δύο ημέρες μετά τον θάνατό της”

Για περισσότερα δείτε εδώ (τι ακούστηκε στην εκπομπή):

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 002..-23.jpg

Ο καθένας θεωρούμε ότι αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή ότι η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Β. Τσιώτος ήταν εγκλωβισμένοι!

Από την στιγμή του δυστυχήματος βούιξε ο τόπος ότι η γυναίκα ήταν ανασφάλιστη και η δημοτική αρχή του Τσιώτου ΔΕΝ απαντούσε!!!

Μετά από τρία 24ωρα (από το θάνατο της άτυχης 45χρονης) και μετά από μεγάλες πιέσεις η δημοτική αρχή έστειλε ανακοίνωση ότι η άτυχη 45χρονη την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΑ ασφαλισμένη!

…Αλλά για κάποιο λόγο “ξέχασαν” να στείλουν και τα αποδεικτικά έγγραφα ότι η γυναίκα ήταν κανονικά ασφαλισμένη την ώρα του δυστυχήματος!!!

Γι΄αυτό όταν δημοσιεύσαμε χθες την επιστολή της δημοτικής αρχής είπαμε ότι θα επανέλθουμε σύντομα. Γιατί είχαμε πληροφορίες ότι η άτυχη γυναίκα ασφαλίστηκε μετά το θάνατό της. Απλά αφήσαμε …να παίζει η απάντηση της δημοτικής αρχής του Τσιώτου λέγοντας: “Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λένε…”.

Δεν πειστήκαμε από την πρώτη στιγμή από την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για δύο βασικούς λόγους:

1.Άργησε τραγικά η απάντηση της δημοτικής αρχής του Τσιώτου

2.Στην απάντηση δεν έβαλαν τα απαραίτητα έγγραφα που να δείχνουν την πρόσληψη της γυναίκας

ΣΣ. Μετά από όλα αυτά η δημοτική αρχή του Τσιώτου μάλλον πρέπει να κάνει αυτό που γράψαμε από την αρχή! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ! Προσπάθησε να “κουκουλώσει” την αλήθεια πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα, ασφαλίζοντας τη γυναίκα μετά το θάνατό της!!!

Πως μπορεί να είναι …στο τιμόνι του δήμου μία δημοτική αρχή που “κοροϊδεύει” τους δημότες μπροστά στα μάτια τους;

Πως θα κατέβουν στις ερχόμενες εκλογές αν δεν αποδείξουν αυτό που είπαν στην ανακοίνωση, ότι η γυναίκα ήταν κανονικά ασφαλισμένη;

Αναρωτιόμαστε τι άλλο …θα σκαρφιστούν! Απαντήσεις ΜΟΝΟ με στοιχεία από εδώ και πέρα και ΤΙΠΟΤΑ άλλο, αλλιώς ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

Και κλείνουμε σήμερα το θέμα εδώ, εκτός και αν προκύψει κάτι συνταρακτικό και επανέλθουμε!