ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: …Τι ανέφερε σε ανακοίνωσή του! -Κε Τσιώτο αυτά τα δύο “φοβερά” αναπτυξιακά έργα θα τα παρουσιάσετε στις εκλογές;

Από το γραφείο του δημάρχου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Β. Τσιώτου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος τουριστικής προβολής του τόπου μας, συνεχίζει συστηματικά τις ενέργειες ανάδειξης και προώθησης της περιοχής μας. Μετά τη δημιουργία της σύγχρονης ιστοσελίδας του Δήμου και τα βίντεο που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σειρά έχει μια ταινία μυθοπλασίας, μικρού μήκους…».

ΣΣ. …Όλοι δηλαδή μπαίνουν στη σύγχρονη ιστοσελίδα του δήμου για να ενημερωθούν και έτσι διαφημίζεται τουριστικά η περιοχή; …Τι άλλο θα ακούσουμε! Κε Τσιώτο αν περιμένετε έτσι να έρθει τουριστική ανάπτυξη στο δήμο …χαιρετίσματα! Ποια ολοκληρωμένα αναπτυξιακά έργα θα παρουσιάσετε στις ερχόμενες εκλογές; …Μήπως την ιστοσελίδα του δήμου και την ταινία μυθοπλασίας, μικρού μήκους; Λέμε μήπως…

-Επι Σκούρα θυμόμαστε τι γινόταν στο Ξυλόκαστρο με τα αθλητικά έργα και τις διοργανώσεις σε πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο! Μετά τον Σκούρα αυτά χάθηκαν!

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: “Διάκριση για το δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης μέσα από την τουριστική ταινία…”, αναφέρεται από το γραφείο του δημάρχου!

Κ.Ν