ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Η χειροτονία που θα γίνει την Τρίτη…

(00:35)

«Με την δέουσα Εκκλησιαστική ευπρέπεια θα εορταστεί κι εφέτος, στο Ξυλόκαστρο, η μνήμη του Πολιούχου του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου.

Την Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, παραμονή της εορτής, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου.

Την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020, κύρια ημέρα της Εορτής, θα τελεσθεί ο Όρθρος και στη συνέχεια δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία, στην οποία θα προστεί ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος πλαισιούμενος από τον Θεοφιλέστατο Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως μας, Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο.

Κατά την διάρκεια της Θ. Λειτουργίας θα τελεσθεί η εις Διάκονον Χειροτονία του κ. Βασιλείου Ευσταθιάδη, αποφοίτου της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, εγγάμου και πατρός δύο τέκνων, καταγομένου εξ Αθηνών και διαμένοντος μόνιμα στο Δερβένι Κορινθίας.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Ι. Λιτανεία της Εικόνος του Αγίου Βλασίου στους δρόμους της πόλεως του Ξυλοκάστρου, προς αγιασμό και ευλογία του Χριστεπωνύμου Λαού», αναφέρεται από τη μητρόπολη Κορίνθου…