ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Συγκλονιστική μαρτυρία: “Ήθελε να δει το παιδί μας να αργοπεθαίνει με βασανιστικό τρόπο”

Άρχισε η δίκη του “ψευτογιατρού” από το Ξυλόκαστρο

«Κανένα κτήνος, κανένα τέρας δεν μπορεί να λεηλατεί τις τελευταίες στιγμές ενός παιδιού…», κατέθεσε με τρόπο συγκλονιστικό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η μητέρα ενός κοριτσιού που έπασχε από όγκο στο κεφάλι και έχασε τελικά τη ζωή του όταν εμπιστεύτηκε το παιδί της στον ψευτογιατρό, ο οποίος δικάζεται για συνολικά 12 ανθρωποκτονίες ασθενών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών.

“Μόνο συγγνώμη μπορώ να του πω του παιδιού μου. Προσπαθούμε να σηκωθούμε στα πόδια μας γιατί έχουμε άλλο ένα παιδί. Δεν είχε σκοπό μόνο το οικονομικό όφελος, αλλά και την ικανοποίηση της εγκληματικής του φύσης. Ήθελε να δει το παιδί μας να αργοπεθαίνει με βασανιστικό τρόπο κι εμάς να είμαστε έρμαια στα χέρια του. Ελπίζω κι εσείς να μην γίνετε έρμαια στα χέρια του. Κανένα κτήνος, κανένα τέρας δεν μπορεί να λεηλατεί τις τελευταίες στιγμές ενός παιδιού. Η αλήθεια είναι γραμμένη με το αίμα των παιδιών μας» κατέθεσε η μάρτυρας, τονίζοντας ωστόσο πως η θυσία του παιδιού της απέτρεψε τουλάχιστον άλλους ανθρώπους από το να οδηγηθούν στο θάνατο.

«Μας έπεισε τόσο πολύ που σταματήσαμε κάθε ενέργεια. Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 μας είπε ότι η θεραπεία είμαι έτοιμη. Αρχικά ήταν να μας δει σε νοσοκομείο αλλά μετά πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι θα έρθει σπίτι. Μου έκανε εντύπωση πως ένας τόσο μεγάλος γιατρός ερχόταν στο σπίτι, αλλά μας είπε ότι δεν ήθελε να τον δουν άλλοι γιατροί γιατί εκείνος επέλεγε 10 ασθενείς το χρόνο, κι εκείνοι θα ήθελαν τη θεραπεία για τους ασθενείς τους. Ήταν ένα πρόγραμμα πολύπλοκο.

Το παιδί όλη την ημέρα έπρεπε να παίρνει φάρμακα και βιταμίνες. Έπρεπε το πρωί να παίρνει 13 βιταμίνες και άλλες 20 μέσα στην ημέρα. Το παιδί δυσκολευόταν να τα πάρει όλα αυτά. Δεν μπορούσε να τα καταπιεί. Τον έπαιρνα τηλέφωνο και του έλεγα να αναπροσαρμόσει την αγωγή. Μου είπε «αν θέλετε να την καμαρώνετε νυφούλα πρέπει να τα κάνει όλα αυτά», αναφέρθηκε στο cnn.gr.

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση:

Ο ψευτογιατρός, ο γιος του οικοδόμου από το Ξυλόκαστρο…